הודו בגריל, צ'דר וכריכי תפוחים
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צ'דר, הודו מעדנייה, חרדל דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו הודו בגריל, תפוח, וכריכי צ'דר, תפוח בגריל, כריכי צ'דר וקותלי חזיר, ו הודו בגריל, תפוח, וכריך צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים 1 1/2 כף. חמאה על צד אחד של 4 פרוסות לחם, ולהפיץ חרדל בצד השני של כל פרוסה. בצד העליון מכוסה חרדל של כל פרוסת לחם עם 1 פרוסת צ ' דר, ואחריו 1/4 כל אחד מפרוסות טורקיה ותפוח.
מורחים את החמאה שנותרה בצד אחד של 4 פרוסות הלחם הנותרים ומניחים אותם, בצד חמאה למעלה, על גבי פרוסות תפוח.
מניחים כריכים במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד הזהב, על 3 עד 5 דקות לכל צד. אם המחבת קטנה מדי, לבשל כריכים 2 בכל פעם, הצבת אצווה ראשונה על צלחת ומכסה באופן רופף עם נייר בזמן בישול אצווה שנייה.