קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות41
מגזין

הודו בר צלוי עם לחם תירס כחול-שרימפס מלית

הודו בר צלוי עם לחם תירס כחול-שרימפס מלית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הודו בר צלוי עם לחם תירס כחול שרימפס מלית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 645 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קורנית, ויסקי בורבון, שרימפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: מייפל-בייקון מזוגג טורקיה עם אורז בר & מלית לחם תירס &, עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס, ו עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להפוך את המילוי, לחמם את שמן הירקות במחבת ו לטגן את השרימפס על חום בינוני עד מבושל דרך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בוא מגניב, קוביות, ולהניח בצד.
4
במחבת גדולה, להמיס את החמאה ומטגנים את הבצל, סלרי, גזר, סרנוס, שום ו chayote על חום גבוה במשך 2 עד 3 דקות. Deglaze הירקות עם הבורבון ולהמשיך לבשל על חום גבוה במשך 1 דקה או עד הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ChayoteChayote
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר את המחבת מהחום והוסף את הקורנית, מרווה, כוסברה, שרימפס ומקלות תירס כחולים מתפוררים. להרטיב עם המניה ומתבלים במלח. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
לשטוף את טורקיה היטב מתבלים את החלל עם מלח ופלפל. דחוף את ההודו וסבך עם מחט וחוט. לשפשף את טורקיה בנדיבות עם חמאה מרוכך ומתבל את החלק החיצוני של טורקיה עם יותר מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
מניחים את ההודו על מתלה במחבת צלייה, מכסים בחוזקה בנייר כסף, וצולים בתנור במשך 2 1/2 עד 3 1/2 שעות. למרוח היטב עם חמאה מעת לעת
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר את נייר הכסף בשעה האחרונה של בישול כדי לאפשר את טורקיה לחום. כאשר נעשה זאת, להעביר את טורקיה מגש ולתת לו לנוח במשך 10 עד 15 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
הסר את החוט ומגיש את תרנגול ההודו עם המילוי ורוטב העשוי מהקרביים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
10
הודפס מחדש עם אישור מהמטבח החדש של טקסס על ידי סטפן פילס. © 1993 Doubleday