תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל טורקיה ומרק אורז בר. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 104 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם המקורי - טעם ואורז לערבב, מרק עוף, קמח זהבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: מרק אורז בר הודו, מרק אורז בר הודו, ו הודו ומרק אורז בר.
הוראות
1
ממיסים חמאה בתנור הולנדי 5 ליטר על אש בינונית. מערבבים בשמן וקמח עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. מערבבים במים, טורקיה, מים, מרק, פטריות, בצל, אורז ואורז מנות תיבול.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
חום לרתיחה מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים ומבשלים על 25 דקות או עד אורז הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)