הודו חג ההודיה כולו עם מלית ורוטב סטנדיש קילומטרים יכול להיות רק ההר ד ' אובר אתם מחפשים. מתכון זה מכין 16 מנות עם 1044 קלוריות, 115 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם טימין, קורקבן הודו, פפרוני וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור חג ההודיה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. הציון הזה אדיר. נסו הודו ורוטב חג ההודיה, שחרר-ת - חג ההודיה טורקיה מלית, ו יום-אחרי מילוי חג ההודיה ותבשיל ארוחת בוקר הודו (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
במחבת גדולה ממיסים 2 כפות (1/4 מקל) מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים את הבצל והסלרי. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים את הירקות, על אש בינונית, עד שקיפות, 3 עד 5 דקות.
מסירים את המחבת מהאש ומעבירים את התוכן לקערה. הניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מסדרים את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה וטוסטים עד לקבלת צבע חום בהיר. לחלופין, משחימים אותם בטוסטר. בעוד הלחם עדיין חם, חמאה קלות משני צידי כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
7
חותכים לריבועים בגודל 1 אינץ ' ומעבירים אותם לקערה גדולה. זורקים עם מלח, פלפל, טימין, מרווה ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מערבבים לתערובת. הניחו בצד.
9
מחממים כף מהחמאה ובמחבת קטנה מקפיצים במהירות את הלב וחתיכות הקורקבן, 30 שניות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
מוציאים מהחום ומוסיפים אותו לקערה של סלרי ובצל. מערבבים לתערובת.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מערבבים לתערובת ומוסיפים את כוס ציר העוף כדי להרטיב את כל המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
15
מניחים את ההודו על משטח ישר, מתבלים במלח ופלפל מבפנים ומבחוץ, וממלאים את החלל במילוי. מסבך טורקיה או, לחלופין, לקשור את הרגליים סגורות עם חתיכה חזקה של חוט מטבח כדי להבטיח את המילוי לא נופל כמו צלי תרנגול הודו. עוטפים את כל המילוי שנותר בנייר כסף ושומרים על נייר הכסף שטוח למדי, כמו מעטפה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
16
מעבירים את ההודו לתבנית צלייה, מצוידת במתלה צלייה אם רוצים, ומשרים את בד הגבינה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
מים נוספים
17
מברישים את כל החמאה שנותרה על גבי הציפור ומכסים את השדיים בבד הגבינה כדי למנוע את שריפת העור העליון לפני בישול ההודו. מנמיכים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס ומניחים את תבנית הצלייה במרכז התנור. מבשלים את ההודו כ-12 דקות לקילו.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
מים נוספים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
18
לאחר כ 2 שעות בישול, להסיר את צלייה פאן ולמקם את נייר כסף חבילה המכיל את מלית בתחתית של פאן.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
19
מוציאים את בד הגבינה מהחלק העליון של השדיים ומחזירים את ההודו לתנור.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
20
מניחים את הצוואר ואת ציר העוף לרוטב בסיר ומבשלים בעדינות על גבי הכיריים כשההודו מסיים לבשל. המניה צריכה להפחית בכמחצית. מתבלים במלח ופלפל, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
21
איך אתה יודע מתי זה נעשה? הטמפרטורה של בשר הירך (כאשר הבשר עבה ביותר ולוקח את הזמן הארוך ביותר לבישול) צריכה להירשם 165 מעלות פרנהייט כאשר הוא נבדק באמצעות מדחום לקריאה מיידית. בסיום, הוציאו את הציפור מהתנור, העבירו אותה למשטח ישר (או מגש הגשה) ואפשרו לה לנוח 20 עד 30 דקות לפני שמוציאים את המלית וגילוף הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
22
הכינו את הרוטב: אלא אם כן נשרפת תחתית תבנית הצלייה, תוכלו להכין רוטב טעים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
23
מניחים את תבנית הצלייה מעל המבערים שעל הכיריים, מוסיפים את החרדל והמרסלה לתבנית ומחממים אותה על אש נמוכה. מגרדים את התחתית כדי להוריד את הטפטופים והחתיכות הטעימות מתחתית התבנית ככל שהמרסלה מצטמצמת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
24
מסננים את הצוואר מהציר ויוצקים כ 1/2 כוס לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
25
להקציף את הקמח לתוך הקערה, דואג שאין גושים. הפחיתו את המרסלה עד שכמעט ואין נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
26
מוסיפים לתבנית הצלייה את ציר העוף שנותר ואת תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
27
להקציף לתערובת. טעם לתיבול. מנמיכים עד שהתערובת מסמיכה.