קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות37
מגזין

הודו חג ההודיה כולו עם מילין סטנדיש מלית ורוטב

הודו חג ההודיה כולו עם מילין סטנדיש מלית ורוטב
הודו חג ההודיה כולו עם מלית ורוטב סטנדיש קילומטרים יכול להיות רק ההר ד ' אובר אתם מחפשים. מתכון זה מכין 16 מנות עם 1044 קלוריות, 115 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם טימין, קורקבן הודו, פפרוני וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור חג ההודיה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. הציון הזה אדיר. נסו הודו ורוטב חג ההודיה, שחרר-ת - חג ההודיה טורקיה מלית, ו יום-אחרי מילוי חג ההודיה ותבשיל ארוחת בוקר הודו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
במחבת גדולה ממיסים 2 כפות (1/4 מקל) מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הבצל והסלרי. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים את הירקות, על אש בינונית, עד שקיפות, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מסירים את המחבת מהאש ומעבירים את התוכן לקערה. הניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מסדרים את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה וטוסטים עד לקבלת צבע חום בהיר. לחלופין, משחימים אותם בטוסטר. בעוד הלחם עדיין חם, חמאה קלות משני צידי כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבותפרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
7
חותכים לריבועים בגודל 1 אינץ ' ומעבירים אותם לקערה גדולה. זורקים עם מלח, פלפל, טימין, מרווה ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מערבבים לתערובת. הניחו בצד.
9
מחממים כף מהחמאה ובמחבת קטנה מקפיצים במהירות את הלב וחתיכות הקורקבן, 30 שניות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוציאים מהחום ומוסיפים אותו לקערה של סלרי ובצל. מערבבים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מחממים מחבת גדולה, מוסיפים כף נוספת מהחמאה ומקפיצים את נתחי הפפרוני על אש גבוהה למשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מסננים על מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
13
שלב בקערה את תערובת הסלרי והבצל, נקניקיית ארוחת הבוקר המבושלת, המוצרלה והפפרוני המכילה את הלחם הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מגוררת (לא חובה ללא לקטוז)גבינה מגוררת (לא חובה ללא לקטוז)
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
מערבבים לתערובת ומוסיפים את כוס ציר העוף כדי להרטיב את כל המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
15
מניחים את ההודו על משטח ישר, מתבלים במלח ופלפל מבפנים ומבחוץ, וממלאים את החלל במילוי. מסבך טורקיה או, לחלופין, לקשור את הרגליים סגורות עם חתיכה חזקה של חוט מטבח כדי להבטיח את המילוי לא נופל כמו צלי תרנגול הודו. עוטפים את כל המילוי שנותר בנייר כסף ושומרים על נייר הכסף שטוח למדי, כמו מעטפה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
16
מעבירים את ההודו לתבנית צלייה, מצוידת במתלה צלייה אם רוצים, ומשרים את בד הגבינה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
מים נוספיםמים נוספים
17
מברישים את כל החמאה שנותרה על גבי הציפור ומכסים את השדיים בבד הגבינה כדי למנוע את שריפת העור העליון לפני בישול ההודו. מנמיכים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס ומניחים את תבנית הצלייה במרכז התנור. מבשלים את ההודו כ-12 דקות לקילו.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
מים נוספיםמים נוספים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
18
לאחר כ 2 שעות בישול, להסיר את צלייה פאן ולמקם את נייר כסף חבילה המכיל את מלית בתחתית של פאן.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
19
מוציאים את בד הגבינה מהחלק העליון של השדיים ומחזירים את ההודו לתנור.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
20
מניחים את הצוואר ואת ציר העוף לרוטב בסיר ומבשלים בעדינות על גבי הכיריים כשההודו מסיים לבשל. המניה צריכה להפחית בכמחצית. מתבלים במלח ופלפל, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
21
איך אתה יודע מתי זה נעשה? הטמפרטורה של בשר הירך (כאשר הבשר עבה ביותר ולוקח את הזמן הארוך ביותר לבישול) צריכה להירשם 165 מעלות פרנהייט כאשר הוא נבדק באמצעות מדחום לקריאה מיידית. בסיום, הוציאו את הציפור מהתנור, העבירו אותה למשטח ישר (או מגש הגשה) ואפשרו לה לנוח 20 עד 30 דקות לפני שמוציאים את המלית וגילוף הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
22
הכינו את הרוטב: אלא אם כן נשרפת תחתית תבנית הצלייה, תוכלו להכין רוטב טעים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
23
מניחים את תבנית הצלייה מעל המבערים שעל הכיריים, מוסיפים את החרדל והמרסלה לתבנית ומחממים אותה על אש נמוכה. מגרדים את התחתית כדי להוריד את הטפטופים והחתיכות הטעימות מתחתית התבנית ככל שהמרסלה מצטמצמת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
24
מסננים את הצוואר מהציר ויוצקים כ 1/2 כוס לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
25
להקציף את הקמח לתוך הקערה, דואג שאין גושים. הפחיתו את המרסלה עד שכמעט ואין נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
26
מוסיפים לתבנית הצלייה את ציר העוף שנותר ואת תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
27
להקציף לתערובת. טעם לתיבול. מנמיכים עד שהתערובת מסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
28
העברה לסירת רוטב!
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב

מרכיבים

8ביוןסלרי, גבעולי גזוז עלים וקצוות, שטף, מיובש וחותכים לפרוסות דקותסלרי, גבעולי גזוז עלים וקצוות, שטף, מיובש וחותכים לפרוסות דקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף דל נתרן, מבושל ומקוררציר עוף דל נתרן, מבושל ומקורר11 כף אורגנו מיובשחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה10עלי מרווה טריים, נבעו וחותכים לרצועות דקותעלי מרווה טריים, נבעו וחותכים לרצועות דקות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסטימין טרי, נבע ושטףטימין טרי, נבע ושטף16שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל לבן טחון טרימלח כשר ופלפל לבן טחון טרי2בצל צהוב בינוני, קצוץציר עוף דל נתרןציר עוף דל נתרן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרסלה יבשה (או שרי)מרסלה יבשה (או שרי)454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מוצרלה, חתוכה לקוביות בגודל 3/4 אינץגבינת מוצרלה, חתוכה לקוביות בגודל 3/4 אינץ283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פפרוני, ללא עור, חתוך לקוביות קטנותפפרוני, ללא עור, חתוך לקוביות קטנות454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק ארוחת בוקר חזיר רופף, שבור לחתיכות קטנות ומבושלנקניק ארוחת בוקר חזיר רופף, שבור לחתיכות קטנות ומבושל1אוראו ממולאים כפוליםרוזמרין יבשרוזמרין יבש1קורקבן טורקיה, לחתוך לחתיכות קטנותקורקבן טורקיה, לחתוך לחתיכות קטנות6קילוגרםטורקיה, קרביים הוסרו ושמורים והצוואר שמור לרוטבטורקיה, קרביים הוסרו ושמורים והצוואר שמור לרוטב1לב טורקיה, חתוך לחתיכות קטנותלב טורקיה, חתוך לחתיכות קטנות1מקלותחמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה82 כפות חמאה מומסתלחם כריך לבןלחם כריך לבן31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצלים צהובים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות דקותבצלים צהובים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות דקות82 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמקל על 1 1/4 מקלות חמאה ללא מלחמקל על 1 1/4 מקלות חמאה ללא מלח1חתיכה גדולהמים נוספיםמים נוספים16שרימפס וורידיםחוט מטבחחוט מטבח