הודו חיוור אייל קרמל תירס
צריך מתאבן צמחוני? הודו חיוור אייל קרמל תירס יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קשיו, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו הודו חיוור אייל ריזוטו מתכון, מטבל תירס חיוור סיר איטי, ו תירס קלוי, שיכר חיוור ומרק קארי קוקוס עם אבוקדו ברולה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 149°. קו שני מחבתות 15x10x1 אינץ ' עם רדיד. תרסיס רדיד עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, במקום פופקורן קשיו; להפריש.
בסיר 2 ליטר, מחממים שיכר מעל חום בינוני, לעתים קרובות, עד מופחת 1/4 כוס, על 6 דקות.
יוצקים לתוך כוס מדידה נוזלית זכוכית כדי לאשר את המידה.
הוסף בחזרה לסיר. מערבבים בסוכר חום, סירופ וחמאה. מבשלים מעל חום בינוני עד מבעבע בקצוות, ערבוב מדי פעם.
להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל כ 5 דקות יותר, ערבוב מדי פעם, עד מעובה סירופי.
הסר מהחום; בזהירות לערבב garam masala ומלח.
יוצקים מעל תערובת פופקורן בקערה; לזרוק עד מצופה באופן שווה.
מורחים תערובת פופקורן במחבתות.
אופים 20 דקות, ערבוב כל 5 דקות, כדי caramelize תערובת. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. לשבור לחתיכות. לאחסן במיכל אטום.