הודו ים תיכוני עם Chard שוויצרי על פולנטה
טורקיה הים התיכון עם Chard שוויצרי על פולנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 410 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פולנטה, שיני שום, קציצות הודו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. נסו בריא & טעים: Chard שוויצרי נקניק טורקיה מעל פולנטה, טנדרלוין חזיר עם Chard שוויצרי פולנטה, ו פולנטה אפויה עם Chard וגבינה שוויצרית (מתכונים דומים).
הוראות
חום ווק או מחבת גדולה מעל חום בינוני.
להוסיף 1 1 1/2 כפיות שמן; לבשל פולנטה, מפנה באמצע, 3 דקות.
להוסיף הנותרים 1 1/2 כפיות שמן ווק; לבשל טורקיה 3 דקות.
מוסיפים מיץ לימון, 1/2 מרק כוס, שן שום 1, דומדמניות. לבשל, ערבוב, 1 דקה יותר או עד טורקיה מבושל דרך.
העברה לצלחת עם כפית מחוררת, שמירה על נוזל ב-wok; כיסוי.
להוסיף chard שוויצרי ובצל לווק; לבשל, ערבוב, 3 דקות או עד מכרז.
להוסיף מרק 1/2 כוס הנותרים ושום; לבשל, ערבוב, 2 דקות יותר.
כפית את תערובת סלק על מגש; העליון עם צנוברים.