קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות26
מגזין

הודו מלוח סיידר

הודו מלוח סיידר
טורקיה סיידר מלוחים יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 84 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 704 קלוריות. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. לכו לחנות והרימו קמח, טימין, טפטופי מחבת מהודו צלוי, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: הודו מלוח סיידר עם זיגוג מייפל-סיידר, הודו מלוח סיידר, ו הודו מלוח סיידר.

הוראות

1
בסיר גדול על אש בינונית - גבוהה מוסיפים את השמן שום, בצל ותפוז ומקפיצים במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הסיידר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
3
מוסיפים את המלח ועשבי התיבול ומניחים להתבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מסירים מהאש, מוסיפים את המים והקרח. מערבבים עד שהמלוח מתקרר לטמפרטורת החדר לפחות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
5
מוסיפים את ההודו לסיר. תרנגול ההודו צריך להיות שקוע לחלוטין במי מלח. מכסים במכסה ומכניסים למקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
תנו למלח ההודו לפחות 12 שעות ולא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
7
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מוציאים את ההודו מהמלוח, שוטפים ומייבשים. תוחבים את הכנפיים מתחת לחלק האחורי של השד. קושרים את הרגליים יחד עם חתיכת חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
9
שים את ההודו, בצד החזה כלפי מעלה, בתבנית צלייה המצוידת במעמד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
מוסיפים את מרק העוף לתבנית הצלייה. מכניסים לתנור וצולים עד שמד חום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך קורא 165 מעלות פרנהייט, 15 עד 20 דקות לקילו, כ -3 שעות. דאגו למרוח את ההודו כל 20 דקות עם טפטופי המחבת. אם ההודו מתחיל להשחים מהר מדי אוהל אותו באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הסר את נייר הכסף ב -30 הדקות האחרונות של הבישול.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
העבירו את ההודו לקרש חיתוך או מגש הגשה והניחו לנוח לפחות 15 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
חותכים את ההודו ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
14
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מקציפים פנימה את הקמח ומבשלים עד שהקמח הופך לצבע חום בהיר, כ -3 עד 4 דקות. לאט לאט לטאטא את המחבת טפטופים מרק עוף.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
מוסיפים את עלי הטימין ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
17
תנו לרוטב להתבשל עד שהוא סמיך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות