הודו ממולא תפוחים
. לכו לחנות ותאספו תפוחים, הודו, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. וזה טוב. נסו תפוח-הודו ממולא שקדים, אורז חום ותפוח ממולאים טורקיה, ו Herbed Roquefort - קציצות הודו ממולא עם זיגוג תפוח חמוציות וירקות סלט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
במידת הצורך, unbind הרגליים של טורקיה. לשטוף ויבש טורקיה עם מגבות נייר.
מניחים את טורקיה לתוך מחבת צלייה עם מכסה, ולשפשף את השמן בכל רחבי טורקיה, מבפנים ומבחוץ. דברים חללי הגוף והצוואר של טורקיה עם מגורי התפוחים; לסדר תפוחים שלמים סביב טורקיה במחבת הצלייה. לפזר כל רבעי תפוחים נוספים למחבת. כסה את מחבת הקלייה.
צלי בתנור שחומם מראש עד העור הוא השחמה והבשר מתחיל להפריד בין הרגליים, 2 1/2 עד 3 שעות.
הסר את המכסה ב -20 דקות האחרונות של קלייה במידת הצורך לעור חום. השתמש בטפטופי מחבת לרוטב, אם תרצה בכך.