קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

הודו עם זיגוג חמוציות-כתום

הודו עם זיגוג חמוציות-כתום
הודו עם זיגוג חמוציות וכתום נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 129 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 1008 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, טורקיה, מיץ תפוזים להתרכזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: הודו עם זיגוג חמוציות-כתום, הודו עם זיגוג חמוציות-כתום, ו הודו עם זיגוג חמוציות עם מלית חמוציות ולחם תירס.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מדחום לקריאה מיידית
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
יש לשטוף את חתיכות טורקיה לטפוח יבש מאוד עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מברישים את תרנגול ההודו בשמן ומפזרים מלח ופלפל. מסדרים את ההודו, את צד העור, על תבנית אפייה עם הקצה העבה של השדיים והירכיים בפינות, את מקלות התיפוף במרכז. צלי במשך 1 שעה ו -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מקלות עוףמקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
הסר את טורקיה מהתנור ומברשת עם זיגוג כתום חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
יוצקים את המרק על תבנית האפייה כדי למנוע טפטוף לשרוף ולצלות את טורקיה, מכסה באופן רופף עם נייר אם בראונינג מהר מדי, עד מדחום מיידי רושם 165 מעלות F עד 170 מעלות f בחלק העבה ביותר של הירך (אל תתנו המדחום לגעת בעצם), 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
תעביר את ההודו למגש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
9
מברשת בנדיבות עם זיגוג יותר ולתת לנוח 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
10
בינתיים, לגרד את כל מיצי מחבת חתיכות השחמה מתוך גיליון האפייה לתוך כוס מדידה גדולה. כפית ולזרוק את השומן שעולה אל פני השטח.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מחממים את מיצי המחבת בסיר בינוני כבד על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
להקציף 2 עד 3 כפות של זיגוג לתוך מיצי פאן (או יותר אם תרצה) כדי להפוך את הרוטב ולהביא לרתיחה עבור הטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
פורסים את ההודו ומסדרים על המגש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
14
מקשטים עם עשבי תיבול, תפוזים טריזים וחמוציות, ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
15
בסיר קטן, להביא את מיץ חמוציות, מיץ תפוזים, ריבה ורוזמרין לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מרתיחים עד זיגוג מתעבה מספיק כדי מעיל כף, לטאטא לעתים קרובות, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציותמיץ חמוציות
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
צווארי עוףצווארי עוף
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
16
הסר מהחום.
17
להקציף את החמאה, ולאחר מכן העונה זיגוג עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם