קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות22
מגזין

הודו פחית בירה

הודו פחית בירה
הודו פחית בירה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 394 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. 704 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בירה, אבקת שום, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. עם כפית נסו הודו פחית בירה, בירה ורוזמרין הודו צלוי, ו פחית בירה " חזה הודו עם רוטב ברביקיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל בינוני (כ 350 מעלות F) בצד אחד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
יוצקים את הבירה לשמרטפית תרנגול הודו (דוכן קרמיקה שמחזיק נוזל). או לפתוח את פחית הבירה, לשפוך כמה כפות ולמקם דוכן הודו פחית בירה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
3
מערבבים את אבקת החרדל, אבקת שום, בצל יבש, פפריקה, שום מגורען, כמון, ומלח ופלפל לפי הטעם בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אבקת חרדלאבקת חרדל
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
בצל יבשבצל יבש
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
הסר את הצוואר, giblets וכל שומן עודף מן טורקיה; להשליך. יש לשטוף את ההודו במים קרים להתייבש עם מגבות נייר. לשפשף את החלל עם 2 עד 3 כפיות של תערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
מברישים את החלק החיצוני של טורקיה עם שמן קנולה ומניחים את רגל העוף-בסופו של דבר על סיטר או לעמוד. לשפשף את תערובת התבלינים הנותרים בכל רחבי טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
מקלות עוףמקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מניחים את טורקיה (על סיטר או לעמוד) בצד הקריר של הגריל. מכסים ומבשלים עד המיצים לרוץ ברור ומדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושם 185 מעלות F ו 170 מעלות f בשד, 2 עד 3 שעות. בזהירות להסיר את טורקיה מן הגריל, להסיר מן סיטר או לעמוד, ולהשליך את הבירה.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
להעביר את ההודו ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 20 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
צילום: קאנה אוקדה