הודו פחית בירה
הודו פחית בירה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 394 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. 704 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בירה, אבקת שום, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. עם כפית נסו הודו פחית בירה, בירה ורוזמרין הודו צלוי, ו פחית בירה " חזה הודו עם רוטב ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל בינוני (כ 350 מעלות F) בצד אחד.
יוצקים את הבירה לשמרטפית תרנגול הודו (דוכן קרמיקה שמחזיק נוזל). או לפתוח את פחית הבירה, לשפוך כמה כפות ולמקם דוכן הודו פחית בירה.
מערבבים את אבקת החרדל, אבקת שום, בצל יבש, פפריקה, שום מגורען, כמון, ומלח ופלפל לפי הטעם בקערה קטנה.
הסר את הצוואר, giblets וכל שומן עודף מן טורקיה; להשליך. יש לשטוף את ההודו במים קרים להתייבש עם מגבות נייר. לשפשף את החלל עם 2 עד 3 כפיות של תערובת התבלינים.
מברישים את החלק החיצוני של טורקיה עם שמן קנולה ומניחים את רגל העוף-בסופו של דבר על סיטר או לעמוד. לשפשף את תערובת התבלינים הנותרים בכל רחבי טורקיה.
מניחים את טורקיה (על סיטר או לעמוד) בצד הקריר של הגריל. מכסים ומבשלים עד המיצים לרוץ ברור ומדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושם 185 מעלות F ו 170 מעלות f בשד, 2 עד 3 שעות. בזהירות להסיר את טורקיה מן הגריל, להסיר מן סיטר או לעמוד, ולהשליך את הבירה.
להעביר את ההודו ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 20 דקות לפני גילוף.