קושימומחה
מוכן ב18 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות48
מגזין

הודו צלוי באפלו ברוטב גבינה כחולה

הודו צלוי באפלו ברוטב גבינה כחולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי באפלו עם רוטב גבינה כחולה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1183 קלוריות, 124 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. אם יש לך שמנת כבדה, גבינה, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו עוף עם רוטב באפלו ומטבל גבינה כחול עם בטטות צלויות, כרובית באפלו עם רוטב גבינה כחולה, ו עוף ממולא בגבינה כחולה ברוטב באפלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המלח הנמדד, זרעי סלרי ופלפל בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הסר את הקרביים והצוואר של טורקיה מן החלל ולהשליך או לשמור אותם לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
הסר כל פלסטיק או מתכת מחזיק את הרגליים יחד. ללטף את טורקיה יבש מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר.לשפשף את תערובת המלח על כל החלק החיצוני של טורקיה, למקם אותו על גיליון אפייה מעוטר (לא לכסות), ומקרר במשך 12 עד 16 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה בשליש התחתון.בעוד התנור מתחמם, מתבלים את חלל תרנגול ההודו במלח ופלפל ומניחים את חתיכות הבצל בתוך החלל. רוח חתיכת חוט סביב כל רגל פעם אחת ולאחר מכן לקשור את הקצוות יחד. הכנס את הכנפיים לאחור ומתחת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים את חזה ההודו למטה על מדף קלייה להגדיר במחבת צלייה. צלוי במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
מוסיפים את המים למחבת הצלייה וצולים במשך 30 דקות יותר. בינתיים, מניחים את הרוטב החריף והחמאה בסיר קטן על אש נמוכה ומערבבים עד שהחמאה נמסה והתערובת משולבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
הסר מהחום.הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר את המחבת מהתנור, באמצעות שתי חבילות של מגבת נייר כדי לאחוז את טורקיה, להעיף את הציפור על הגב שלה. למרוח את ההודו בכל רחבי עם חלק מתערובת החמאה-רוטב חם. המשך לצלות, לצלות עם הרוטב כל 15 דקות (לחמם מחדש את הרוטב לפי הצורך), עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם הירך הפנימי 74° והמיצים לרוץ ברור, כ 45 עד 90 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1
מניחים את הרוטב החריף 8 כפות של החמאה בסיר קטן על אש נמוכה ומערבבים עד החמאה נמסה התערובת משולבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום ולחמם מחדש לפי הצורך כאשר מוכן לשרת.ממיסים את הכף הנותרת של חמאה במחבת בינונית על אש בינונית עד הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים, כ -6 דקות. בינתיים, לטאטא את המים ואת קורנפלור יחד בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את השמנת למחבת ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, תוך לטאטא כל הזמן, להוסיף את הגבינה 1 חתיכה בכל פעם, לתת לכל חתיכה להמיס לפני הוספת הבא. (אם מוסיפים את הגבינה מהר מדי או מפסיקים להקציף, הרוטב עלול להישבר.) מערבבים את תערובת קורנפלור שמורה, ולאחר מכן לטאטא אותו לתוך רוטב הגבינה. להגדיל את החום בינוני, לטאטא מדי פעם, להביא את התערובת לרתיחה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
הסר מן החום ולהעביר צלחת הגשה.
6
מעבירים את רוטב החמאה החריף למנה אחרת ומעבירים את שני הרטבים עם תרנגול ההודו המגולף.
מרכיבים שתצטרך
הודו פרוסהודו פרוס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק