הודו צלוי באפלו ברוטב גבינה כחולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי באפלו עם רוטב גבינה כחולה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1183 קלוריות, 124 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. אם יש לך שמנת כבדה, גבינה, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו עוף עם רוטב באפלו ומטבל גבינה כחול עם בטטות צלויות, כרובית באפלו עם רוטב גבינה כחולה, ו עוף ממולא בגבינה כחולה ברוטב באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המלח הנמדד, זרעי סלרי ופלפל בקערה קטנה ומניחים בצד.
הסר את הקרביים והצוואר של טורקיה מן החלל ולהשליך או לשמור אותם לשימוש אחר.
הסר כל פלסטיק או מתכת מחזיק את הרגליים יחד. ללטף את טורקיה יבש מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר.לשפשף את תערובת המלח על כל החלק החיצוני של טורקיה, למקם אותו על גיליון אפייה מעוטר (לא לכסות), ומקרר במשך 12 עד 16 שעות.
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה בשליש התחתון.בעוד התנור מתחמם, מתבלים את חלל תרנגול ההודו במלח ופלפל ומניחים את חתיכות הבצל בתוך החלל. רוח חתיכת חוט סביב כל רגל פעם אחת ולאחר מכן לקשור את הקצוות יחד. הכנס את הכנפיים לאחור ומתחת.
מניחים את חזה ההודו למטה על מדף קלייה להגדיר במחבת צלייה. צלוי במשך 30 דקות.
מוסיפים את המים למחבת הצלייה וצולים במשך 30 דקות יותר. בינתיים, מניחים את הרוטב החריף והחמאה בסיר קטן על אש נמוכה ומערבבים עד שהחמאה נמסה והתערובת משולבת.
הסר מהחום.הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
הסר את המחבת מהתנור, באמצעות שתי חבילות של מגבת נייר כדי לאחוז את טורקיה, להעיף את הציפור על הגב שלה. למרוח את ההודו בכל רחבי עם חלק מתערובת החמאה-רוטב חם. המשך לצלות, לצלות עם הרוטב כל 15 דקות (לחמם מחדש את הרוטב לפי הצורך), עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם הירך הפנימי 74° והמיצים לרוץ ברור, כ 45 עד 90 דקות יותר.
מניחים את הרוטב החריף 8 כפות של החמאה בסיר קטן על אש נמוכה ומערבבים עד החמאה נמסה התערובת משולבת.
הסר מהחום ולחמם מחדש לפי הצורך כאשר מוכן לשרת.ממיסים את הכף הנותרת של חמאה במחבת בינונית על אש בינונית עד הקצפה.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים, כ -6 דקות. בינתיים, לטאטא את המים ואת קורנפלור יחד בקערה קטנה; להפריש.
מוסיפים את השמנת למחבת ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, תוך לטאטא כל הזמן, להוסיף את הגבינה 1 חתיכה בכל פעם, לתת לכל חתיכה להמיס לפני הוספת הבא. (אם מוסיפים את הגבינה מהר מדי או מפסיקים להקציף, הרוטב עלול להישבר.) מערבבים את תערובת קורנפלור שמורה, ולאחר מכן לטאטא אותו לתוך רוטב הגבינה. להגדיל את החום בינוני, לטאטא מדי פעם, להביא את התערובת לרתיחה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
הסר מן החום ולהעביר צלחת הגשה.
מעבירים את רוטב החמאה החריף למנה אחרת ומעבירים את שני הרטבים עם תרנגול ההודו המגולף.