הודו צלוי ברוזמרין
הודו צלוי ברוזמרין הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 18 מנות. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, רוזמרין, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-25 דקות. נסו הודו צלוי ברוזמרין, הודו צלוי ברוזמרין, ו בירה ורוזמרין הודו צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את שמן הזית, שום, רוזמרין, בזיליקום, תיבול איטלקי, פלפל שחור ומלח. תניח בצד.
לשטוף את ההודו, מבפנים ומבחוץ, להתייבש.
הסר כל פיקדונות שומן גדולים. שחרר את העור מהשד. זה נעשה על ידי לאט עובד האצבעות שלך בין השד לבין העור. לעבוד אותו רופף עד הסוף של מקל תיפוף להיות זהיר לא לקרוע את העור.
באמצעות היד שלך, להפיץ כמות נדיבה של תערובת רוזמרין מתחת לעור השד ולמטה הירך והרגל. לשפשף את שארית תערובת רוזמרין על החלק החיצוני של השד. השתמש קיסמים כדי לאטום את העור על כל בשר חזה חשוף.
מניחים את ההודו על מתלה במחבת צלייה.
הוסף על 1/4 אינץ ' של מים לתחתית המחבת. צלי לפי מספר הקילוגרמים שהודו שלך שוקל. זה בדרך כלל 20 דקות לכל פאונד בתנור 325 מעלות F (175 מעלות C). מדחום בשר מוכנס בירך צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C) ואת המיצים צריכים לרוץ ברור כאשר פירסינג עם מזלג.