הודו צלוי לח מאוד וטעים
הודו צלוי לח מאוד וטעים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. . אם יש לך תיבול עוף, שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו הודו צלוי לח עם רוטב פורט, צלי טעים, ו צלי איטלקי טעים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
חותכים חמאה ל 1-כף חתיכות, רבע את החתיכות, להכניס למקרר חמאה עד הצורך.
השתמש באצבעותיך כדי לשחרר את העור מעל חזה הודו וירכיים.
חותכים חור בעור טורקיה בין הזנב לגוף( כדי להדביק רגליים); חותכים חור בכל צד של טורקיה מתחת לכל כנף (כדי להדביק כנפיים). לשפשף את כל העור עם שמן צמחי.
לזרוק תפוח ובצל טריזים, שיני שום, וסלרי בקערה גדולה עד בשילוב; מפזרים עופות תיבול על תערובת התפוח ולזרוק שוב מעיל. תמלא את הגוף ואת הצוואר בתערובת התפוחים. הכנס כל קצה כנף לתוך החור מתחת לכנף כדי לאבטח כנפיים; הכנס את שתי הרגליים לתוך חור ליד הזנב כדי לאבטח את הרגליים.
מניחים תרנגול הודו על מתלה ומתמקמים במחבת צלייה. הכנס חתיכות חמאה קרות מתחת לעור משוחרר, הפצת החמאה באופן שווה ככל האפשר.
צלי את תרנגול ההודו בתנור שחומם מראש עד שמד חום בשר מוכנס מיד לחלק העבה ביותר של הירך, לא נוגע בעצם, קורא 160 מעלות F( 70 מעלות C), על 3 1/2 שעות. בדוק עבור doneness לאחר 3 שעות.
הסר מחבת צלייה המכילה תרנגול הודו מהתנור ומכסה בנייר אלומיניום, לחיצה קלה על רדיד ישירות על הציפור.
תן לתרנגול ההודו לנוח 40 דקות לפני גילוף.