קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות18
ציון בריאות19
מגזין

הודו צלוי לח מאוד וטעים

הודו צלוי לח מאוד וטעים
הודו צלוי לח מאוד וטעים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. . אם יש לך תיבול עוף, שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו הודו צלוי לח עם רוטב פורט, צלי טעים, ו צלי איטלקי טעים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים חמאה ל 1-כף חתיכות, רבע את החתיכות, להכניס למקרר חמאה עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
3
השתמש באצבעותיך כדי לשחרר את העור מעל חזה הודו וירכיים.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4
חותכים חור בעור טורקיה בין הזנב לגוף( כדי להדביק רגליים); חותכים חור בכל צד של טורקיה מתחת לכל כנף (כדי להדביק כנפיים). לשפשף את כל העור עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
לזרוק תפוח ובצל טריזים, שיני שום, וסלרי בקערה גדולה עד בשילוב; מפזרים עופות תיבול על תערובת התפוח ולזרוק שוב מעיל. תמלא את הגוף ואת הצוואר בתערובת התפוחים. הכנס כל קצה כנף לתוך החור מתחת לכנף כדי לאבטח כנפיים; הכנס את שתי הרגליים לתוך חור ליד הזנב כדי לאבטח את הרגליים.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מניחים תרנגול הודו על מתלה ומתמקמים במחבת צלייה. הכנס חתיכות חמאה קרות מתחת לעור משוחרר, הפצת החמאה באופן שווה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
צלי את תרנגול ההודו בתנור שחומם מראש עד שמד חום בשר מוכנס מיד לחלק העבה ביותר של הירך, לא נוגע בעצם, קורא 160 מעלות F( 70 מעלות C), על 3 1/2 שעות. בדוק עבור doneness לאחר 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר מחבת צלייה המכילה תרנגול הודו מהתנור ומכסה בנייר אלומיניום, לחיצה קלה על רדיד ישירות על הציפור.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
תן לתרנגול ההודו לנוח 40 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק