תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הודו צלוי מלוח עם עשבי תיבול רוטב Shallot-Dijon. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 82 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 635 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם כל מטרה קמח, בצל, לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו הודו צלוי עם חמאת שאלוט ורוטב טימין, חזה הודו צלוי עם פסטו הדרים ורוטב שאלוט, ו שאלוט וטורקיה צלויה מרווה עם רוטב שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשפשף הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה כדי למחוץ עשבי תיבול דק. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. כיסוי; חנות בטמפרטורת החדר. מערבבים בקליפה לפני השימוש.
יש לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ (לא לטפוח יבש). משוך את כל כריות שומן מן החלל הראשי ואת חלל הצוואר של טורקיה; לעטוף, צמרמורת, ושמור שומן עבור צלייה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2
מניחים את טורקיה שקית קלייה; מפזרים בפנים ובחוץ עםמלח טרשי. תיק סגור.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מניחים על bakingsheet; מקררים 18 עד 24 שעות.
4
הגדר מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור ולחמם מראש עד 163°. לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ; לטפוח יבש מאוד. מערבבים בצל קצוץ5 מרכיבים בקערה קטנה. תערובת Divideonion בין ראשי וצווארהמלחמות. מקפלים עור צוואר תחת ומאבטחעם שיפוד. תכניס את הכנפיים למטה. לקשור את הרגל יחד באופן רופף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
6
מורחים חמאה כל הפוך.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
מניחים רפידות שומן שמורות ומילואיםנק, לב, ו gizzard במחבת; יוצקים 2 כוסות טורקיה הזהב.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
תרנגול הודו צלוי 45 דקות. תחבוט עם פנז ' וקים. המשך לצלות עד thermometerinserted לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמת165°f עד 77°, צולה כל 45 דקות, הוספת מלאי או מים כדי פאן אם יבש, וtenting רופף עם רדיד אם השחמה מדי, 3 עד 3 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
Transferturkey מגש; אוהל בצורה רופפת מאהל ולתת לנוח 30 עד 45 דקות. מחבת Reserveroasting עם מיצים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
הסר צוואר הודו, לב, וgizzard מחבת צלייה. משוך בשר offneck; קוצצים צוואר בשר, לב, ו gizzardand שמורת רוטב, אם תרצה.