לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו הודו צלוי מלוח עם רוטב מחבת. המתכון הזה מכסה 53% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 1468 קלוריות, 90 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם ציפורן טחונה, בצל, מרווה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש רוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה קינוח ברי פטל עם רוזמרין ופקאן מסוכרים כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 70%. נסו תרנגול הודו צלוי יבש עם רוטב, הודו צלוי במלח סויה עם אשכולית אודם ורוטב שומר, ו תרנגול הודו צלוי עם ג'וניפר עם רוטב פטריות קנטרלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מביאים לרתיחה את המים, הציפורן, הג ' ינג ' ר, הפלפל השחור, עלי הדפנה והמלח. מנמיכים לרתיחה ומערבבים פנימה את הדבש וסירופ המייפל עד לקבלת תערובת אחידה. מכבים את האש ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
שוטפים את ההודו מבפנים ומבחוץ במי ברז קרים. שמרו את הצוואר והבשרים המיוחדים לרוטב מחבת. הגדר את תרנגול הודו במי מלח, ולוודא כי תרנגול הודו שקוע לחלוטין במי מלח.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
הניחו משקל על גבי ההודו כדי לוודא שהוא תמיד מכוסה במי מלח. משרים לפחות 4 שעות עד לילה, תלוי במשקל ההודו, במקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
7
מערבבים יחד את החמאה, השום, הרוזמרין הקצוץ והמרווה ליצירת חמאה מורכבת. בעזרת הידיים, שחרר את העור מהשד על ידי הכנסת האצבעות בעדינות בין העור לבשר. משפשפים את החמאה המורכבת מתחת לעור. הכניסו את התפוחים, הבצל והרוזמרין והמרווה המלאים לחלל ההודו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
פירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מניחים את ההודו מעל הירקות, בצד החזה כלפי מעלה, בתבנית הצלייה. תוחבים את הכנפיים לאחור ומתחת להודו. באמצעות חוט מטבח, לקשור את הרגליים יחד. זה יעשה צורה קומפקטית תיצור מצגת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
כרוב סגול, פרוס דק
9
מזלפים את ההודו בשמן זית ומשפשפים אותו בעור. צולים את ההודו לפחות 165 מעלות פרנהייט בשד, בערך 2 1/2 שעות. אם העור מחשיך מדי במהלך הצלייה, אוהל עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
10
מעבירים הודו לפלטה ומניחים להתקרר. בינתיים, להכין את הרוטב במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
הטו את התבנית והדליקו כמה שיותר שומן מהמיץ בעזרת כף. הגדר את המחבת על 2 מבערים להגדיר על חום בינוני. מתפיחים מחבת צלייה עם יין לבן ומדיירה. מגרדים את תחתית התבנית כדי לשחרר את כל החלקים החומים. צמצמו עד שנותר רק רבע.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
מדיירה
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
12
מוסיפים את ציר ההודו, הטימין והפטרוזיליה. מביאים לרתיחה ומתח לתוך סיר. מחזירים לרתיחה, רזים ומורידים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיה
1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
13
מקציפים פנימה את מאני הבורה עד להטמעה טובה וממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
14
מחממים סיר על אש גבוהה. כשהמחבת חמה מוסיפים את שמן הזית ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
15
מוסיפים את הצוואר והגבעות ומבשלים עד להשחמה בכל רחבי, בערך 7 דקות.
16
מסירים את התבנית מהאש ומזלפים עם הנמל. מחזירים את התבנית לאש ומבשלים עד שהנמל מתאדה כמעט לחלוטין, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יציאה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
17
מוסיפים את הגזר, הבצל, הסלרי, הרוזמרין וגרגירי הפלפל. מכסים במים קרים על ידי 4 אינץ'. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה, ומבשלים במשך 2 שעות, מוסיפים עוד קצת מים, במידת הצורך. רזה כל חלאה שעולה אל פני השטח של המניה וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות