הודו צלוי מרווה ושום
מרווה תרנגול הודו צלוי שום דורש כ 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 472 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לך מים, טורקיה, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו הודו צלוי מרווה ושום, הודו צלוי עם חמאת שום מרווה, ו הודו צלוי עם שום, מרווה ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 ° F. הדקו את עור הצוואר לחלק האחורי של טורקיה עם שיפוד. מקפלים כנפיים על פני החלק האחורי של טורקיה כך טיפים נוגעים. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים שנותרו למעט מים, מרווה ותפוחים טריים.
על המדף במחבת צלייה רדודה, במקום טורקיה, השד בצד למעלה.
מברשת עם תערובת חמאה. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך הפנימי ואינו נוגע העצם.
מכסים את טורקיה באופן רופף עם נייר או כיסוי צולה; צלוי 3 שעות. לחשוף; צלי 45 דקות עד 1 שעה 30 דקות יותר. טורקיה נעשית כאשר מדחום קורא 74° ומקלות תיפוף לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות.
מניחים את טורקיה על מגש חם; מכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
בואו לעמוד 15 דקות לגילוף הקל ביותר.