הודו צלוי עם רוטב הכנת המתכון לוקחת כ 55 דקות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1143 קלוריות, 115 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו תפוח, טימין, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, הודו צלוי עם רוטב מדיירה, ו הודו צלוי עם רוטב נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מברשת מאפה מחבת גדולה צלייה או מזלף נורה מיידית לקרוא מדחום
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
מחבת צלייה
מדחום מטבח
Baster
2
התאם מתלה תנור למיקום הנמוך ביותר והסר את המדפים האחרים. מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
הסר את הצוואר ואת הקרביים מהתרנגול. תשליך את הכבד, תניח את האחרים בצד. יבש את ההודו מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר. מתבלים את חלל החזה במלח ופלפל. פורסים את הבצלים ומחציתים את ראש השום לרוחב. דברים כל השום וחצי הבצלים בתוך טורקיה יחד עם כמה עשבי תיבול עלה דפנה 1. חצי את הגזר וסלרי לאורכו; לשים אותם במרכז מחבת צלייה ולהגדיר את טורקיה, השד בצד למעלה, על גבי הירקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
עלי דפנה
גזר
סלרי
שום
בצל
טורקיה כולה
עשבי תיבול
כבד
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת צלייה
4
ממיסים את החמאה בסיר בינוני, ומברישים כמחצית ממנו על כל הציפור, מתבלים את העור במלח ופלפל. אוהל הודו עם רדיד אלומיניום וצלי במשך 2 שעות. הניחו בצד כ -3 כפות של החמאה לצלחת את הציפור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חמאה
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת רוטב
5
מבשלים את שאר הבצל, הצוואר והקרביים בחמאה הנותרת בסיר, על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם עד השחמה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מוסיפים את המרק, עשבי תיבול הנותרים, עלה דפנה; מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה בעוד טורקיה צולה, על 2 שעות. בטל את הקרביים אם תרצה, או שמור לרוטב הקרביים. לאחר 2 שעות, להסיר את רדיד מהתרנגול ולהשתמש במברשת מאפה או מזלף נורה כדי להשרות טורקיה עם החמאה שמורות וכמה מן הטפטופים מחבת. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות f והמשיך לצלות עד למדחום שנקרא באופן מיידי תקוע באוגרי הירך בין 170 ל -180 מעלות F, כ -1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
חמאה
טורקיה כולה
מרק
רוטב
עשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
מדחום מטבח
Baster
רדיד אלומיניום
תנור
מחבת
7
העבר טורקיה ללוח חיתוך ולתת לנוח 15 עד 20 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
1
יוצקים את כל מחבת טורקיה לטפטף לתוך כוס מדידה נוזלית ולהשליך את הירקות. מצקת את 1/2 כוס השומן מהחלק העליון של טפטוף, ולהעביר לסיר. (לשים כוס מדידה עם שאריות ושומן במקפיא במשך כמה דקות כדי להפריד.)
מרכיבים שתצטרך
ירק
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מחבת רוטב
מצקת
מחבת
2
חום שומן על חום בינוני, לפזר את הקמח באופן שווה על גבי לבשל, ערבוב כל הזמן, עם כף עץ עד הקמח חומים מעט מריח קלוי, כ 4 דקות. לעבור לטאטא; ואז בהדרגה ובזהירות מצקת את המרק חם לתוך תערובת הקמח תוך לטאטא כל הזמן. מביאים את הרוטב לרתיחה; להתאים את החום כך שהוא רותח בעדינות. לרפרף ולהשליך כל שומן עודף מן טפטוף הנותרים, ולהוסיף את מיצי המחבת לרוטב. המשך להתבשל, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב הוא התעבה, על 10 דקות. העונה עם ווסטרשייר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
פלפל
מרק
קמח לכל מטרה
רוטב
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מקציף
מצקת
מחבת
3
הסר ולהשליך בצל, שום, עשבי תיבול, עלה דפנה מחלל טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
שום
טורקיה כולה
עשבי תיבול
בצל
4
יוצקים כל מיצים שהצטברו לתוך הרוטב, לגלף את טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
רוטב
5
מחממים תנור ל 325 מעלות F. חמאה תבשיל 3 ליטר רדוד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
לחתוך או לקרוע לחם לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
לחם
7
להניח חתיכות לחם בשכבה אחת על 1 או 2 דפי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
אופים עד יבש מעט פריך, על 15 עד 20 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
קליפה, ליבה וקוצצים בגסות את התפוח. קוצצים בגסות את הבצל, הסלרי והמשמש. קוצצים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
משמש
פטרוזיליה
סלרי
תפוח
בצל
10
ממיסים את 6 כפות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים את התפוח, בצל, סלרי, משמשים, חמוציות, טימין, מלח וזרעי שומר; מבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומר
חמוציות
משמש
סלרי
תפוח
בצל
טימין
מלח
12
מוסיפים את המרק והפטרוזיליה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
מרק
13
הסר מהחום.
14
לנצח את הביצה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
15
מוסיפים את הלחם הקלוי ואת תערובת בצל ופירות; לזרוק עד רטוב באופן שווה. באופן רופף לארוז את ההלבשה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
פירות
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
16
אופים, חשוף, עד העליון הוא פריך, כ -40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
17
לטפטף את טפטוף המחבת או חמאה מומסת מעל. מבשלים עד העליון הוא פריך וזהוב, על 20 דקות יותר.