הודו צלוי עם רוטב פאן קלאסי
הודו צלוי עם רוטב פאן קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 464 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, הודו, רוטב פאן קלאסי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף צלוי קלאסי עם רוטב קרביים, עוף צלוי קלאסי ורוטב קרביים, ו עוף צלוי קלאסי עם מילוי אפיק ורוטב מיושן.
הוראות
הסר קרביים וצוואר מטורקיה ושמור רוטב פאן קלאסי. יש לשטוף את טורקיה במים קרים, ולייבש את הטפיחה. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מערבבים את החרדל, מרווה, פלפל שחור, ושום. לשפשף את תערובת החרדל תחת עור משוחרר. הרם את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה.
מניחים הודו, חזה למעלה, במחבת צלייה רדודה.
יוצקים מרק על פני טורקיה. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
מניחים את טורקיה בתנור 450; מיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 (לא להסיר טורקיה מהתנור).
אופים במשך 2 שעות או עד רושמת מדחום 180, צוף טורקיה לעתים קרובות עם מיצי פאן. להזמין 3 כפות טפטוף לרוטב פאן קלאסי; תן טורקיה לעמוד במשך 25 דקות. להיפטר מהעור.
מגישים עם רוטב פאן קלאסי.