קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות66
מגזין

הודו צלוי עם שום, מרווה ולימון

הודו צלוי עם שום, מרווה ולימון
הודו צלוי עם שום, מרווה ולימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 827 קלוריות, 106 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, הודו, פטרוזיליה שטוחה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו הודו צלוי מרווה ושום, הודו צלוי עם חמאת שום מרווה, ו הודו צלוי עם שום, מרווה ושומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 F. מלטפים את טורקיה יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הכנפיים מתחת לגוף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
3
מניחים את הפטרוזיליה בחלל. אם אתה אוהב ציפור מסודרת למראה, לקשור את מקלות התיפוף יחד באמצעות חוט המטבח.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
4
מניחים את הגזרים, סלרי ובצל במחבת צלייה מתכת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מעבירים את ההודו למדף תיל ומניחים אותו על הירקות. דק קוצצים את השום, הפטרוזיליה, ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
מערבבים בקערה קטנה עם מיץ לימון, גרידה, ו 1 כף שמן זית. בזהירות להחליק את האצבעות מתחת לעור של השד והירכיים כדי לשחרר אותו. דחוף את תערובת העשבים מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
טפטף את העור עם השמן, באמצעות האצבעות שלך, להפיץ אותו באופן שווה. העונה עם 1 1/2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל. צולים את ההודו שנחשף עד להשחמה, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
8
מוסיפים את המרק למחבת. כסו את תרנגול ההודו ברפיון בנייר כסף. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 F. צלי עד מדחום מוכנס בירך רושמת 165 F, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
תן לתרנגול ההודו לנוח לפחות 30 דקות לפני גילוף. שמור את שאריות המחבת והירקות לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי