הודו שיכור
הודו שיכור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 475 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חזה הודו, סלרי, שעועית חומוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 11 שעות. מתכונים דומים: צ'ילי הודו שיכור, תרנגול הודו שיכור ישן וטוב., ו ריבת תאנה שיכורה.
הוראות
מיון ושטיפת שעועית; מניחים בתנור הולנדי גדול. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל שעועית. כסה; תן לעמוד בן לילה.
פצל את טורקיה לחצי לאורכו. פירס טורקיה בנדיבות עם סכין קילוף.
מניחים תרנגול הודו, צד בשר למטה, ב 13 x 9inch זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה.
הוסף 1 1/2 כוסות ברנדי. מכסים ומקררים בין לילה. תשליך את המרינדה.
מחממים תנור הולנדי גדול או סיר על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים עגל; מבשלים 10 דקות, בראונינג משני הצדדים.
מוסיפים שעועית מנוקזת, מלאי טורקיה-זעפרן, 3 כוסות מים, טימין; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים במשך 1 שעה ו 10 דקות, ברפרוף את וזורק קצף לפי הצורך.
מוסיפים הודו ומלח. לכסות ולבשל במשך 35 דקות, ברפרוף מדי פעם.
להוסיף סלרי ותפוחי אדמה. לכסות ולבשל במשך 40 דקות או עד מדחום רושם 155 כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד.
הסר טורקיה; לכסות בנייר כסף.
מוסיפים 1/2 כוס ברנדי למחבת, ומבשלים, שנחשפו, 20 דקות או עד שתפוחי האדמה יהיו רכים.
הסר טימין; להשליך. מחלקים תערובת שעועית באופן שווה בין 12 קערות. פורסים הודו על פני תבואה לפרוסות דקות. מחלקים את טורקיה ועגל באופן שווה בין קערות.