הולידיי ברי אנ קרוט
הולידיי ברי אן קרוטה היא תוספת שמגישה 12. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 560 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יריעות בצק עלים, חמוציות, קופסת מתכונים משעשעת של רביעיית קרקר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. 11 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 46%. נסו הולידיי ברי אנ קרוט, ברי אנ קרוט, ו ברי אנ קרוט עבור מתכונים דומים.
הוראות
הפשרת גיליון מאפה בטמפרטורת החדר 30 דקות. מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
פתח גיליון מאפה על משטח מקומח קלות.
חותכים פינות כדי ליצור עיגול.
מורחים משמר כדי בתוך 1 אינץ של מאפה קצה.
מפזרים חמוציות ושקדים מעל שימורים. למעלה עם גבינה.
מברישים את קצה העיגול בתערובת ביצים. מקפלים שני צדדים מנוגדים מעל גבינה. חתוך את שני הצדדים הנותרים עד 2 אינץ ' מקצה הגבינה. קפלו את שני הצדדים הללו על הסיבוב. לחץ על הקצוות כדי לאטום.
מניחים בצד התפר כלפי מטה על תבנית עם נייר אפייה. מקשטים את החלק העליון בשאריות מאפה אם רוצים.
אופים 20 דקות או עד להזהבה.