קושימומחה
מוכן ב18 שעות
מנות25
ציון בריאות59
מגזין

הטורדוקן: הודו ללא עצמות ממולא בברווז ללא עצמות ועוף ללא עצמות

הטורדוקן: הודו ללא עצמות ממולא בברווז ללא עצמות ועוף ללא עצמות
הטורדוקן: הודו ללא עצמות ממולא בברווז ללא עצמות ועוף ללא עצמות דורש מסביב 18 שעות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 25 מנות עם 1549 קלוריות, 108 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת. מתכון זה מן האוכלרשת יש 6 אוהדים. גשו לסופר וקנו שום, פלפלים קלויים, עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 88%. מתכונים דומים: חזה הודו ממולא חמוציות ללא עצמות, נקניק ופטריות ממולאים חזה הודו ללא עצמות, ו בודין ממולא עוף צלוי ללא עצמות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מחבת צלייה גדולה ומתלה, נייר קלף, נייר אלומיניום, חוט קצב 20 מטר, מחט תפירה גדולה
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
למלית נקניקיית האנדוי: בקערה גדולה מערבבים את החזיר, העשן הנוזלי, השום, פפריקה מלח, פלפל שחור, פתיתי פלפל צ ' ילי, מייס, פלפל אנגלי, עלי דפנה טחונים, מרווה ופלפל קאיין, אם משתמשים, עם מעט מים קרים. במחבת או על גבי שטוח, חום את תערובת הנקניקיות על 3 כפיות שלשומן בייקון לטעם. לאחר שתערובת הנקניקיות משחימה, מצננים מיד.
מרכיבים שתצטרך
נקניק אנדוילנקניק אנדויל
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
עשן נוזליעשן נוזלי
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מייס קרקעמייס קרקע
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
למלית התרד: ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את התרד, הבצל, זרעי השומר, המלח והפלפל הלבן ומקפיצים 5 דקות עד שהם חמים. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מניחים את חזה העוף הטרי כלפי מטה על קרש חיתוך גדול. החל בצוואר הציפור, תחתוך את העור לאורך עמוד השדרה. בעזרת קצה הסכין ומתחיל מקצה הצוואר, להפריד את הבשר מכלוב הצלעות בצד 1. התנתקכנף מהכתף ושמורה למלאי. עבדו לכיוון עצם הירך, חתכו את מפרק הכדור והשקע ו" קפצו " בעזרת לחץ כלפי מעלה עם היד מתחת לציפור. שימוש שלךציפורן, לשחרר את" בשר צדפות " (החלק הרך ביותר) מן המסגרת. בעזרת הסכין הסר את עצם הירך והרגל, אך שמור על הרגל מחוברת לציפור. חזור על התהליך בצד השני של העוף. כששני הצדדים יסיימו, הציפור תשכב שטוחה. תפוס את כלוב הצלעות באזור הצוואר ומשוך בעדינות לכיוון הגב כדי להסיר את כל הפגר וסחוס עצם השד. חזור על אותו הליך דה-בונינג עבור הברווז. באזור מאוורר היטב או עםמאוורר פליטה גבוה, מחממים מראש מחבת ברזל יצוק חם מאוד. משפשפים את העוף והברווז ללא עצמות בשמן זית. מפזרים בנדיבות תבלין משחיר משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים את צד העור כלפי מטה בתבנית למשך 1 עד 2 דקות ואז הופכים וחוזרים על עצמם. מקררים.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
דה-עצם ההודו באמצעות אותו הליך כמו העוף והברווז עם 2 יוצאים מן הכלל: יש להשאיר את כנפי ההודו מחוברות לבשר ואת מקל התוף העצם צריך להיות מנותק מבשר הירך ללא עצמות ולהשאיר מחובר לבשר. המוצר הסופי צריך להיות הודו שטוח ללא עצמות (למעט הכנפיים ומקלות התוף).
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
מקלות עוףמקלות עוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ברווז שלםברווז שלם
1
הניחו את עור ההודו כלפי מטה על משטח ישר. משפשפים את הבשר עם 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מפזרים 2 כפותשום טרי קצוץ 1 כףתבלינים משחירים.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
3
מורחים שכבה אחידה של רוטב לחם תירס על הבשר בעובי של כ -3 / 4 אינץ ' וטופחים בידיים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מורחים שכבת 1/4 אינץ ' של מלית תרד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מפזרים 2 כוסות ממלית נקניקיית האנדוי. מעל מניחים 6 עד 8 פרוסות פלפלים אדומים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
נקניק אנדוילנקניק אנדויל
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6
מניחים את הברווז המצונן, בצד העור כלפי מטה, על גבי מלית שכבתית. חזור על המילוי שכבות כאמור לעיל. מסדרים את העוף המצונן, בצד העור כלפי מטה, על גבי הברווז הממולא.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ברווז שלםברווז שלם
7
מורחים את שארית המילוי על גבי העוף. לחץ כלפי מטה בעדינות בידיים כדי לדחוס את כל המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
כדי לסבך את הטורדוקן: זה עשוי לקחת עזרה של אדם אחר. הרם את דפנות ההודו יחד. יש עוזר להחזיק את הציפור סגורה תוך תפירה האחורי של תרנגול הודו יחד באמצעות החוט של הקצב, מה שהופך את התפרים על 1 אינץ ' זה מזה, החל בחלק האחורי של תרנגול הודו ועובד לכיוון הצוואר. היזהר מכיוון שלטורדוקן אין מסגרת בוני.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
9
להתהפך שד-צד-עד ולסיים תפירה את צוואר חלק של ציפור. לקשור ולחתוך חוט. עכשיו לתפור את הפתח בחלק הרגל של טורקיה. מסבך אתרגליים יחד עם חוט. לקבלת תמיכה נוספת, קשרו את חוט הקצב סביב רוחב הציפור כל 3 אינץ ' למטה לאורך הציפור. מקם את הידיים באופן שווה מתחת לטורדוקן והרם לתבנית צלייה גדולה עם מתלה בפנים. התבנית צריכה להיות בעומק של לפחות 3 אינץ ' כדי לתפוס טפטופים במהלך הבישול. לשפשף את כל העור חשוף שלציפור עם 2 כפות שמן זית, ואז מפזרים 1 כףתבלינים משחירים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
10
מוסיפים 1/2 כוס מים לתחתית תבנית הצלייה. לעטוף אתמקלות תוף עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
11
מניחים נייר קלף מעלציפור צמיגה. אוהל רופף את תבנית הצלייה בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
12
אופים בחום של 200 מעלות צלזיוס למשך 12 שעות או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 165 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
הסר את כל נייר הכסף ונייר הקלף בשעה האחרונה של זמן הצלייה והגביר את הטמפרטורה ל 325 מעלות פ.הדבק עם הטפטופים. בסיום, להסיר מהתנור ולתת להגדיר במחבת צלייה לפחות 1 שעה. עם 2 מריות כבדות, הכנס מתחת והסר את הטורדוקן מהמדף כדי להניח על מגש גילוף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
הסר את כל חוט הקצב, כולל משיכת החלק לאורך עמוד השדרה. להגשה, חותכים את הטורדוקן לשניים לאורכו, ואז חותכים מנות לרוחב בעוביים של כ -1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
15
מגישים עם רוטב ונהנים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות

מרכיבים

3(יכול להיות או להרחיק)שומן בייקוןשומן בייקון1צביטהקמצוץ עלה דפנה הקרקעקמצוץ עלה דפנה הקרקע0(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות5(חוֹרֶף)על השחרת תבלין, מחולקעל השחרת תבלין, מחולק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה1צביטהקמצוץ פלפל קאיין, אופציונליקמצוץ פלפל קאיין, אופציונלי1צביטהצבוט פתיתי פלפל צ'יליצבוט פתיתי פלפל צ'ילי2קילוגרםרוטב לחם תירס אהוברוטב לחם תירס אהוב0(יכול להיות או להרחיק)טימין מיובשטימין מיובש11 קילו קישואים,זרעי שומר טחוןזרעי שומר טחון2קילוגרםתרד קצוץ קפוא, להפשיר ולהסיר עודף נוזלים או 3 קילו תרד קצוץ טריתרד קצוץ קפוא, להפשיר ולהסיר עודף נוזלים או 3 קילו תרד קצוץ טרי2(יכול להיות או להרחיק)שום קצוץשום קצוץ2(חוֹרֶף)שום קצוץ טרישום קצוץ טרי1צביטהצבטו את כל השטחצבטו את כל השטח1צביטהקמצוץ קרקע מייסקמצוץ קרקע מייס1קילוגרםחזיר טחון גסחזיר טחון גס1צביטהקמצוץ מרווה הקרקעקמצוץ מרווה הקרקע11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(חוֹרֶף)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3(יכול להיות או להרחיק)עשן נוזליעשן נוזלי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית, מחולקשמן זית, מחולק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל מטוגןבצל מטוגן1(יכול להיות או להרחיק)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי3פלפלים אדומים קלויים שלמים, חתוכים לרצועותפלפלים אדומים קלויים שלמים, חתוכים לרצועות2בצל צהוב בינוני, קצוץרוטב הודו האהוב עליךרוטב הודו האהוב עליך1(יכול להיות או להרחיק)1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס2קילוגרםעוף שלם טריעוף שלם טרי3קילוגרםברווז שלם טריברווז שלם טרי11קילוגרםהודו טריהודו טרי