היביסקוס "סנגריה"
אם יש לכם כדורי מלון, אננס, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כל כך מצוין. נסו היביסקוס " סנגריה, ג'מייקה (היביסקוס) סנגריה, ו סודה היביסקוס סנגריה תה קריר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר, מחממים מים לרתיחה. מערבבים פרחים היביסקוס. להפחית את החום; מבשלים שנחשפו במשך 20 עד 30 דקות או עד מים הופכים צבע בורגונדי עמוק.
זן תערובת היביסקוס; להשליך פרחים. מערבבים בסוכר עד מומס; לתת לעמוד עד מגניב לחלוטין.
מערבבים יין ופירות לתערובת היביסקוס מקוררת. מקררים עד שקר.