היקורי טורקיה
היקורי טורקיה היא מנה עיקרית שמגישה 12. מנה אחת מהמנה מכילה כ -76 גרם חלבון , 37 גרם שומן , ובסך הכל 980 קלוריות . , מתכון זה מכסה 43% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רוטב סויה, תפוז טבור, מלח ומיורן. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-45 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 67% . מתכונים דומים: טורקיה בורבון מעושן היקורי , קוקטייל ההיקורי הישן וסטיק ההיקורי .
הוראות
בסיר מביאים את 12 המרכיבים הראשונים לרתיחה. מבשלים ומערבבים עד שהסוכר והמלח נמסים.
מסירים מהאש; מצננים לטמפרטורת החדר.
הסר גיבלים מטורקיה; להשליך.
מניחים שקית צלייה בתנור בגודל הודו בתוך שקית צלייה שנייה; להוסיף הודו. יוצקים בזהירות מי מלח מקורר לתוך שקית. סחטו החוצה כמה שיותר אוויר; אוטמים שקיות והופכים למעיל.
מניחים בתבנית צלייה. מקררים 18-24 שעות, הופכים מדי פעם.
מכינים גריל לחום עקיף, בעזרת מחבת לטפטוף.
הוסף שבבי עץ לגריל לפי הוראות היצרן.
מסננים את הודו וזורקים את המלח. לשטוף את הודו תחת מים קרים; לייבש.
מניחים את הבצל, התפוז והשום בתוך חלל. תקע כנפיים מתחת להודו; לקשור מקלות תופים.
שלב שמנים; לשפשף על העור.
מניחים הודו על תבנית הטפטוף. צולים, מכוסה, על אש בינונית עקיפה למשך שעה. אוהל הודו עם נייר כסף; גריל 1-2 שעות יותר או עד שמדחום שהוכנס בחלק העבה ביותר של הירך מראה 170-17
מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני הגילוף.