הכי טוב אי פעם Pumpernickel כיכר
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו מים חמים, דבשה, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו מרק סקווש עם מכשפות Pumpernickel וטיפות דם חריפות (מרק סקווש קלוי חריף עם טוסט Pumpernickel), שיפון פומפרניקל, ו בייגל פומפרניקל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים חמים, מולסה, ושמרים יחד בקערה של מערבל לעמוד.
בואו לעמוד עד שמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת, על 5 דקות.
מערבבים קמח לחם, קמח מחיטה מלאה, קמח שיפון, קמח תירס, אבקת קקאו, גלוטן חיטה חיוני, ומלח בקערה.
מוסיפים לאט לתערובת השמרים. התאם את המיקסר עם חיבור הוו של הבצק; פנה למהירות בינונית ותן לתערובת הבצק להתערבב במשך 15 דקות.
הפוך את הבצק על משטח משוריין; ללוש ביד עד שכבר לא דביק, אבל חלק וגמיש, הוספת קמח נוסף לפי הצורך, 3 עד 5 דקות. משמנים קערה גדולה.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת, פונים לבצק מעייל מכל הצדדים. לכסות קערה; לתת לעלות באזור חם עד זוגות בגודל, 30 דקות. גריז מחבת כיכר.
אגרוף בצק למטה ולהעביר למחבת כיכר משומנת. לכסות ולתת לעלות באזור חם במשך 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח, 40 עד 50 דקות. מגניב על מתלה תיל.