הכרוב האדום של אבא
לכו לחנות ותאספו תפוחים, קינמון טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה די טוב. נסו כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט, כרוב Pappu-דרום הודי בסגנון כרוב Dal-כרוב s, ו בצל אדום כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ותפוחים ו לטגן 3 עד 4 דקות, עד מכרז.
מוסיפים כרוב מגורר, יין, מים, חומץ, סוכר, קינמון, מלח ופלפל. מביאים תערובת לרתיחה, להפחית את החום, לכסות חלקית ומבשלים 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
הוסף תפוח אדמה מגורד ומבשל, חשוף, 30 דקות, עד שהתערובת מתעבה ותפוח אדמה רך, ערבוב לעתים קרובות.