קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות89
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הכרובית של דבורה מדיסון עם זעפרן, פתיתי פלפל, הרבה פטרוזיליה ופסטה

הכרובית של דבורה מדיסון עם זעפרן, פתיתי פלפל, הרבה פטרוזיליה ופסטה
הכרובית של דבורה מדיסון עם זעפרן, פתיתי פלפל, שפע של פטרוזיליה, ופסטה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 286 אוהדים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, שום, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו סלט עדשים של דבורה מדיסון, הטנג'לו של דבורה מדיסון-פודינג מנדרינה, ו שני ריבי הריבס של דבורה מדיסון (מתכונים דומים).

הוראות

1
קיטור הפרחים כרובית וליבה על מים רותחים במשך כ 3 דקות. תטעם חתיכה. זה צריך להיות על סף רוך ולא מבושל לגמרי. תניח את זה בצד.
מרכיבים שתצטרך
חלב אומגה 3 או חלב משומרחלב אומגה 3 או חלב משומר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עבור הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים את השמן במחבת רחבה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל ואת הזעפרן ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד הבצל רך, 6 דקות בערך. הקיטור יפעיל את הזעפרן כך שהוא מכתים וטעמים את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיף את השום, פתיתי פלפל, וכמה צביטות של הפטרוזיליה, לתת להם מערבבים, ולאחר מכן להוסיף את הכרובית. לזרוק את הכרובית כדי לצפות אותו עם התבלינים, להוסיף 1/2 כוס מים, ומבשלים על חום בינוני עד הכרובית הוא רך, רק כמה דקות. מתבלים במלח, זורקים חצי מהפטרוזיליה הנותרת, ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
בעוד הכרובית מבשלת, מבשלים את הפסטה במים רותחים מתובל במלח עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מסננים, מעבירים לקערה מחוממת, וזורקים עם כמה כפות שמן והפטרוזיליה הנותרת. טעם מלח, ואז כפית על הפסטה, לנענע חלק ממנו לתוך סדקי הפסטה, לגרר את הגבינה על גבי, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
וריאציה עם שרימפס: כאשר שרימפס מפרץ פראי בעונה, לנצל את הטוב המתוק שלהם. לקלף שרימפס 1 פאונד, ואז לטגן אותם מעל חום גבוה בשמן זית עד ורוד ומוצק, לאחר 5 דקות בערך. לזרוק אותם עם שום קצוץ ופטרוזיליה ולחלק אותם בין צלחות פסטה בודדות או ערימה אותם על גבי המנה הקהילתית. תשמיט את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי