קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות89
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הכרובית של דבורה מדיסון עם זעפרן, פתיתי פלפל, הרבה פטרוזיליה ופסטה

הכרובית של דבורה מדיסון עם זעפרן, פתיתי פלפל, הרבה פטרוזיליה ופסטה
הכרובית של דבורה מדיסון עם זעפרן, פתיתי פלפל, שפע של פטרוזיליה, ופסטה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 286 אוהדים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, שום, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו סלט עדשים של דבורה מדיסון, הטנג'לו של דבורה מדיסון-פודינג מנדרינה, ו שני ריבי הריבס של דבורה מדיסון (מתכונים דומים).

הוראות

1
קיטור הפרחים כרובית וליבה על מים רותחים במשך כ 3 דקות. תטעם חתיכה. זה צריך להיות על סף רוך ולא מבושל לגמרי. תניח את זה בצד.
מרכיבים שתצטרך
חלב אומגה 3 או חלב משומרחלב אומגה 3 או חלב משומר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עבור הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מחממים את השמן במחבת רחבה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הבצל ואת הזעפרן ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד הבצל רך, 6 דקות בערך. הקיטור יפעיל את הזעפרן כך שהוא מכתים וטעמים את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיף את השום, פתיתי פלפל, וכמה צביטות של הפטרוזיליה, לתת להם מערבבים, ולאחר מכן להוסיף את הכרובית. לזרוק את הכרובית כדי לצפות אותו עם התבלינים, להוסיף 1/2 כוס מים, ומבשלים על חום בינוני עד הכרובית הוא רך, רק כמה דקות. מתבלים במלח, זורקים חצי מהפטרוזיליה הנותרת, ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
6
בעוד הכרובית מבשלת, מבשלים את הפסטה במים רותחים מתובל במלח עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
7
מסננים, מעבירים לקערה מחוממת, וזורקים עם כמה כפות שמן והפטרוזיליה הנותרת. טעם מלח, ואז כפית על הפסטה, לנענע חלק ממנו לתוך סדקי הפסטה, לגרר את הגבינה על גבי, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
וריאציה עם שרימפס: כאשר שרימפס מפרץ פראי בעונה, לנצל את הטוב המתוק שלהם. לקלף שרימפס 1 פאונד, ואז לטגן אותם מעל חום גבוה בשמן זית עד ורוד ומוצק, לאחר 5 דקות בערך. לזרוק אותם עם שום קצוץ ופטרוזיליה ולחלק אותם בין צלחות פסטה בודדות או ערימה אותם על גבי המנה הקהילתית. תשמיט את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת