הכריכים החמים של הדוד בו
הכריכים החמים של הדוד בו הוא מנה עיקרית שמגישה 32. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 11 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם רוטב צ'ילי בבקבוק, רוטב ברביקיו, לחמניות המבורגר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 46%, המנה הזו מוצקה. חם תת כריכים, כריכים חומים חמים, ו כריכים חומים חמים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, הופכים מדי פעם, עד להשחמה אחידה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת במגבת נייר. אפשר בייקון להתקרר, וקוצצים.
מבשלים ומערבבים את הבצל בשומן הבייקון שנותר במחבת עד שהבצל שקוף, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את הבייקון, החזיר הסדוק, רוטב הברביקיו ורוטב הצ ' ילי עד שהתערובת מתאחדת היטב.
מעבירים את תערובת החזיר לקערה גדולה, ומערבבים פנימה את התענוג החמוץ והמלפפון החמוץ הקצוץ.
מניחים כ 1/4 כוס תערובת חזיר על לחמניה, ומעליהם פרוסת גבינת צ ' דר. סוגרים את הכריכים, עוטפים כל אחד בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש עד שהוא חם והגבינה נמסה, 15 עד 20 דקות.