הל-עוגיות סוכר כתומות
צריך קינוח צמחוני? עוגיות סוכר הל-כתום יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 637 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 7 מנות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית ונילן, הל טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Muscovado סוכר כתום והלם זר פסחא, עוגיות סוכר הל, ו בראון חמאה הל תפוזים Spritz עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח, הל, ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית להתמזג. שימוש במיקסר חשמלי, לנצח חמאה בשמנת bowluntil גדולה, על 2 דקות. Graduallyadd 1 כוס בתוספת 2 כפות סוכר; beatuntil אור ורך, על 3 דקות. Beatin מגורד דק קליפת תפוז וניל.
להוסיף ביצה; לנצח כדי להתמזג.
להוסיף 1/3 של תערובת קמח; לנצח על מהירות נמוכה רק כדי להתמזג.
מוסיף את שאר הקמח ב 2 תוספות, להכות על מהירות נמוכה רק עד מעורבב. Refrigerateuntil המשרד מספיק כדי לעצב, על 1 שעה.
מחלקים בצק לשניים. טופס כל halfinto הכדור. להשתטח לתוך דיסקים לעטוף inplastic. להירגע עד המשרד מספיק כדי להתגלגל החוצה, כ -45 דקות. לעשות קדימה: הבצק יכול להיותמוכן 1 יום קדימה. שמור בקירור.
ניתן לבצק הצונן לעמוד בחדר עד שיהיה רך מספיק כדי להתגלגל החוצה, כ -15 דקות.
עמדה 1 מתלה בשליש העליון ו 1rack בשליש התחתון של התנור; מחממים to350°f. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
רול 1 דיסק בצק onlightly משטח משוריין כדי 1/8-inchthickness נדיב.
לגזור עוגיות באמצעות חותכני festivecookie. בזהירות להעביר cookiesto הכין גיליונות אפייה, מרווח 1 inchapart.
מפזרים סוכר גולמי. Gatherdough שאריות לכדור. לשטח, לכסות, להקפיא בצק עד חזק מספיק toroll החוצה שוב, על 10 דקות.
אופים עוגיות עד חום זהוב בהיר, כ 16 דקות, סדינים מסתובבים חצי דרך אפייה אפילו לבישול. נייר קלף נטול דאגות עם מתלי עוגיות להתקרר לחלוטין.
בואו אפיית sheetscool לחלוטין, ואז לחזור על התהליך עםצק מכתים, יריעות בטנה עם קלף טרי בין קבוצות. לעשות קדימה: עוגיות ניתן לעשות 3 ימים קדימה.אחסן עוגיות במיכלים אטומים בטמפרטורת החדר.
* נקרא גם turbinado או סוכר demerara; זמין ברוב הסופרמרקטים חנויות מזון atnatural.
עבור עוגיות עם מראה חג moreclassic, לעשות glazeby מהיר ערבוב אבקת סוכר עם קצת milk.
מורחים את הזיגוג על העוגיות, ואזלהשתין עם סוכר צבעוני או העליון עםממתקים קטנים. כדי להוסיף עוד צבע, גוון את הזיגוג עם צבע מאכל.