הל שוקולד שזיפים Clafoutis
צריך קינוח צמחוני? שוקולד הל שזיפים Clafoutis יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו את כל המטרה קמח, סוכר, אבקת קקאו לא מעובד, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Cardamom Clafoutis אגס, Clafoutis שוקולד ודובדבן, ו Clafoutis פטל שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 177°. חמאה צלחת עוגה 10 אינץ ' או מחבת ברזל יצוק.
בשורה התחתונה של צלחת העוגה או מחבת ברזל יצוק עם השזיפים בשר בצד למטה משאיר מקום קל ביניהם ולהניח בצד.
מערבבים ביצים, חלב, וניל, קמח, קקאו, סוכר, הל ומלח בקערה של מעבד מזון. דופק רק עד incorporated. אין לערבב את הבלילה הדקה.
יוצקים את הבלילה על השזיפים ואופים עד שיפוד עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, 45 דקות עד 1 שעה.
תן clafoutis לנוח במשך 10 דקות בטמפרטורת החדר, ואז אבק עם הסוכר ' ממתקים.
כדי להשלים ביד: לטאטא את הביצים בקערה גדולה ולהכות עד מקציף, ואז לטאטא בחלב, וניל, סוכר, והל.
מוסיפים את הקמח ואת אבקת הקקאו ומערבבים עד רק לשלב. אין לערבב את הבלילה הדקה.
יוצקים את הבלילה על השזיפים ואופים עד שיפוד עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, 45 דקות עד 1 שעה.
תן clafoutis לנוח במשך 10 דקות בטמפרטורת החדר, ואז אבק עם הסוכר ' ממתקים.