אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו למרי ' מגנאן לנסות. מנה אחת מכילה עד 73 גרם חלבון 90 גרם של שומן, וסך הכל 1541 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו את פקורינו רומנו, מלח ים, שיני שום שמנמנות, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: מרי מבושל: באר בלאדי מרי, הכי טוב בלאדי מרי ולעשות בר בלאדי מרי משלך, ו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עבור האטריות. שים קערה של מי קרח ליד התנור, ולהגדיר כמה מגבות ליד הקערה כדי לנקז את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מים
פסטה
ציוד שתשתמש בו
כיריים
קערה
סיר
2
בנדיבות משמנים תבנית אפייה 10 על 14 אינץ ' באמצעות 1 עד 2 כפות של החמאה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
בקערה קטנה, מערבבים את הריקוטה, הביצה והפטרוזיליה יחד. לקרוע את עלי הבזיליקום ולקפל אותם לתערובת ריקוטה. מתבלים במלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
פטרוזיליה
גבינת ריקוטה
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
עם כפית מחוררת, להעביר את חתיכות חזיר, נקניק, וקציצות מן הרוטב יום ראשון לקערה נפרדת. הם יהיו מצופים בחלק מהרוטב עגבניות. זה בסדר. הניחו בצד את הרוטב ואת קערת הבשר הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
נקניק
עגבנייה
רוטב
חזיר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
5
בנדיבות מלח את המים הרותחים ומבשלים את יריעות לזניה, כמה בכל פעם, ברתיחה מתגלגלת במשך 1 דקה. האטריות יהיו מאוד מוצקות; הם יבשלו עוד בתנור.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
פסטה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
להעביר את הפסטה למי הקרח עם רחפן שטוח ארוך מטופלים או מסננת. ברגע שהם מגניבים למגע-פחות מדקה-להרים אותם החוצה, רועד את עודף מים, ולהניח את האטריות על מגבות כדי לנקז. חזור על התהליך עד שכל הפסטה מבושלת.
מרכיבים שתצטרך
מים
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מסננת
Skimmer
7
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מכסים את תחתית תבנית האפייה בשכבה של יריעות לזניה, ומאפשרים לפסטה לתלות על כל צידי המחבת. למעלה עם שכבה נוספת של גיליונות לזניה לחתוך כדי להתאים את החלק התחתון של המחבת ללא יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
מכסים את הפסטה עם 1/2 של בשרים שמורים. כפית על מספיק רוטב כדי להרטיב היטב, על 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
פסטה
10
מפזרים מעוגל 1/4 כוס פקורינו רומנו. מכסים בשכבה נוספת של פסטה לחתוך כדי להתאים ללא overhang. למעלה עם רוטב 1 כוס. מנה 1/2 של תערובת ריקוטה על הרוטב העליון עם מחצית המוצרלה וכוס מעוגלת 1/4 של פקורינו רומנו. חזור על שכבת פסטה ובשר ואת שכבת תערובת פסטה ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנו
מוצרלה
גבינת ריקוטה
רוטב
פסטה
בשר
11
מכסים בשכבה סופית של פסטה (ייתכן שלא השתמשתם בכל יריעות הלזניה) לחתוך כדי להתאים את החלק הפנימי של המחבת ללא בלי שיפוע. למעלה עם הרוטב הנותרים פקורינו רומנו. להעלות את הבליטה של פסטה לקפל מעל החלק העליון של הלזניה כדי לצרף את המילוי. נקודה עם חמאה שנותרה ועטיפה רופפת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנו
אטריות לזניה
חמאה
רוטב
פסטה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
12
אופים את הלזניה במשך 25 דקות, לחשוף, ולהמשיך לאפות עד משחימים קלות מאוד מבעבע חם, נוסף 10 עד 15 דקות. כדי לשמור על האטריות העליונות רכות ללא בראונינג, אופים את הלזניה מכוסה בנייר כסף במשך 35 דקות וחשפו במשך 5 עד 10 הדקות האחרונות בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
13
בואו מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.
14
מחממים את שמן הזית בעציץ כבד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
סיר
15
מוסיפים את צלעות החזיר ונקניקיות וחומים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
נקניק
16
מעבירים את צלעות החזיר ונקניקיות לצלחת כדי לפנות מקום לבצל. לזרוק את הבצלים לתוך הסיר עם שום, שומר, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
נקניק
שומר
שום
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
17
לטגן מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות מגרד את כל חתיכות שנותרו מאחור על ידי חזיר ונקניקיות, עד הבצל רך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
בצל
חזיר
18
שים את צלעות החזיר ונקניקיות בחזרה בסיר עם כל מיצים על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
נקניק
ציוד שתשתמש בו
סיר
19
מוסיפים את העגבניות, המים, רסק עגבניות. זרוק בכמה חטיפי גבינה או מסתיים אם יש לך. הם אופציונליים לחלוטין אבל לתת טעם נחמד לרוטב. מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום, ומבשלים במשך 30 דקות. בעדינות טיפה בקציצות, 1 בכל פעם, רועד את הסיר קצת כדי לעודד את כדורי הבשר להתרפק עם חזיר ונקניק כדי לפנות מקום תוספת של כדורי בשר יותר. אחרי כל כדורי הבשר נוספו, להמשיך להתבשל, מכוסה, במשך שעה ארוכה יותר או עד צלעות חזיר הם מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
צלעות חזיר
כדורי בשר
עגבנייה
נקניק
גבינה
רוטב
מים
חזיר
ציוד שתשתמש בו
סיר
20
כדי לסיים את הרוטב, להעביר את צלעות החזיר ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
21
להסיר ולהשליך את העצמות, לקצוץ את הבשר, ולהחזיר אותו לרוטב. שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
בשר
22
פסטה ביתית, טרייה היא נהדרת ושווה את המאמץ. שום דבר לא משתווה לאטריות המשי, הקלות והחלקלקות שאתם יכולים לייצר במטבח שלכם. זה מתכון מהיר. הבצק מעורבב במעבד מזון ובמכונת פסטה מגלגל את הבצק. ג ' ורג ' מצליף בזה בקלות, בתוך 5 דקות לכל היותר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מכונת פסטה
23
ישנן וריאציות קלות בהתאם למזג האוויר והלחות בקמח שלך (ייתכן שיהיה עליך ללוש כף נוספת או 2 קמח) אבל אם אתה עוקב אחר פרופורציות אלה תהיה לך פסטה מעולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
פסטה
24
הביצים האורגניות שאנו קונים בשוק החקלאים שונות בגודלן. הדרך האמינה ביותר כדי לקבל מדידה מדויקת היא עם קנה מידה חלק. שיטת המדידה כוס יעבוד ,מדי (לפצח ביצים לתוך קערת ערבוב קטנה, לטאטא לשלב, לשפוך את הסכום הנדרש לתוך כוס מדידה נוזלית, ולהשליך או לשמור כל עודף לשימוש אחר). בהכנת פסטה, המיומנות מתפתחת באמצעות חזרה. כל אצווה יהיה קל יותר מאשר האחרון ועם קצת ניסיון מדידות מדויקות יהיה פחות חשוב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
קערת ערבוב
סולם מטבח
מקציף
25
אל תדאגו אם הממדים הסופיים של הפסטה שונים מאלה המפורטים במתכון. הרצועות המגיעות דרך הגלילים של מכונת הפסטה עשויות להיות ארוכות יותר ו/או לא רחבות כמו. הקצוות עשויים גם צרים ולא להיות מרובע לחלוטין. לדוגמה, הקצה שעובר דרך הגלילים הראשון יהיה בצורת u (הם יכולים להיות לחתוך מאוחר יותר כדי לרבע את האטריות, אם אתה רוצה). עיסוק עושה את ההבדל בפיתוח תחושה לתהליך. נסו לגלגל את הבצק רחב ככל האפשר - קצת פחות מרוחב הגלילים,אבל אל תתייאשו אם זה לא יקרה בפעם הראשונה. להתאים את חיתוך הפסטה לרצועות שיש לך-יריעות רחבות פחות של אטריות לזניה, למשל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
פסטה
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
26
שים את הקמח בקערה של מעבד מזון מצויד בלהב הפלדה. עם המנוע פועל לשפוך את הביצים דרך צינור ההזנה. עצור את המכונה ברגע שהתערובת דומה קמח תירס גס. הפעל את המנוע שוב לשפוך את המים החמים דרך צינור ההזנה. דופק מופעל וכבה למשך 10 שניות, עצור את המנוע. הבצק צריך להישאר יחד כאשר לחוץ בין קצות האצבעות. אם לא להוסיף עוד 1/2 עד 1 כפית מים חמים ולהפעיל את המנוע שוב. להתברר על משטח מגניב, חלק-שיש הוא אידיאלי. ללוש במשך 1 עד 2 דקות עד הבצק הוא חלק וגמיש. אם זה דביק, ללוש 1 עד 2 כפות קמח. צורה לתוך כדור לכסות את הבצק לחלוטין עם ניילון לעטוף ולאפשר לנוח בטמפרטורת החדר למשך מינימום של 20 דקות או עד 2 שעות במקרר. אם הבצק בקירור, להסיר אותו מהמקרר על 20 דקות לפני שתמשיך עם המתכון.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
בצק
קמח לכל מטרה
מים
ביצה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
עטיפת פלסטיק
קערה
27
הגדר את מכונת הפסטה עם הגלילים בפתיחה הרחבה ביותר שלהם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
28
מחלקים את הבצק ב 1/
מרכיבים שתצטרך
בצק
29
אם הבצק דביק, אבק אותו עם קמח. לשטח את מחצית הבצק עם העקב של היד שלך, ולהאכיל אותו דרך רולים של מכונת פסטה. מקפלים את הבצק לחצי לאורכו ומאכילים אותו דרך הגלילים שוב. חזור על 20 עד 30 פעמים מדי פעם מתקפל widthwise כדי להתאים בין המדריכים. זה kneads ומחליק את הבצק עוד יותר, יצירת פסטה משיי וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
30
עכשיו אתה יכול לגלגל את הפסטה לתוך יריעות דקות על ידי הזנתו דרך כל הגדרה רציפה של מכונת הפסטה עד שיש לך עבר את זה דרך הפתח השני הדק ביותר (אבק עם מספיק קמח בדיוק לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק). תהליך זה נעשה ללא קיפול. אם גיליון הפסטה הופך מסורבל ארוך לחתוך אותו לרוחב 2 חתיכות כדי להפוך אותו לניהול יותר. חזור עם המחצית השנייה של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
פסטה
גלול
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
31
הניחו את הבצק על דלפק משוריין בקושי או מגבות מטבח נקיות ויבשות. כל חצי בצק יניב 2 רצועות פסטה בערך מדידה 3 מטרים על ידי 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
32
נסה לעשות אטריות לזניה רחב ככל מכונת הפסטה שלך מאפשר (4 עד 5 אינץ'); לחתוך את האורכים בגודל המתאים ביותר למחבת אתה מתכנן להשתמש-בכל מקום בין 8 ל 12 אינץ ' ארוך (יותר אם אתה רוצה, או קצר יותר אם אטריות קטנות יותר קל לך להתמודד. אטריות לזניה ניתן לחתוך תוקנו יחד בהרכבה). זכרו שהפסטה תגדל, או תרחיב, כשהיא תרתח, תגדיל את ממדיה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
מחבת
33
לאחר שחתכת את האטריות, אתה יכול לבשל אותם מיד או להניח אותם בשכבה אחת מבלי לגעת על משטח מקומח קל או על מגבות מטבח נקיות ויבשות עד מוכן לבשל (קמח מאובק או מגבת מצופה מגשי אפייה לעבוד היטב אם אין לך דלפק) אם אתה לא משתמש בפסטה באותו יום, לאפשר לו להתייבש לחלוטין, ולאחר מכן להעביר מכולות ארוכות, רדודות עם מכסים. אתה יכול לשמור את זה במקום קריר ויבש במשך 1 שבוע.