קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

הלזניה של מרי

הלזניה של מרי
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו למרי ' מגנאן לנסות. מנה אחת מכילה עד 73 גרם חלבון 90 גרם של שומן, וסך הכל 1541 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו את פקורינו רומנו, מלח ים, שיני שום שמנמנות, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: מרי מבושל: באר בלאדי מרי, הכי טוב בלאדי מרי ולעשות בר בלאדי מרי משלך, ו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עבור האטריות. שים קערה של מי קרח ליד התנור, ולהגדיר כמה מגבות ליד הקערה כדי לנקז את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
קערהקערה
סירסיר
2
בנדיבות משמנים תבנית אפייה 10 על 14 אינץ ' באמצעות 1 עד 2 כפות של החמאה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
בקערה קטנה, מערבבים את הריקוטה, הביצה והפטרוזיליה יחד. לקרוע את עלי הבזיליקום ולקפל אותם לתערובת ריקוטה. מתבלים במלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
עם כפית מחוררת, להעביר את חתיכות חזיר, נקניק, וקציצות מן הרוטב יום ראשון לקערה נפרדת. הם יהיו מצופים בחלק מהרוטב עגבניות. זה בסדר. הניחו בצד את הרוטב ואת קערת הבשר הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשרכדורי בשר
נקניקנקניק
עגבנייהעגבנייה
רוטברוטב
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
5
בנדיבות מלח את המים הרותחים ומבשלים את יריעות לזניה, כמה בכל פעם, ברתיחה מתגלגלת במשך 1 דקה. האטריות יהיו מאוד מוצקות; הם יבשלו עוד בתנור.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פסטהפסטה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
להעביר את הפסטה למי הקרח עם רחפן שטוח ארוך מטופלים או מסננת. ברגע שהם מגניבים למגע-פחות מדקה-להרים אותם החוצה, רועד את עודף מים, ולהניח את האטריות על מגבות כדי לנקז. חזור על התהליך עד שכל הפסטה מבושלת.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
SkimmerSkimmer
7
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מכסים את תחתית תבנית האפייה בשכבה של יריעות לזניה, ומאפשרים לפסטה לתלות על כל צידי המחבת. למעלה עם שכבה נוספת של גיליונות לזניה לחתוך כדי להתאים את החלק התחתון של המחבת ללא יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מכסים את הפסטה עם 1/2 של בשרים שמורים. כפית על מספיק רוטב כדי להרטיב היטב, על 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
פסטהפסטה
10
מפזרים מעוגל 1/4 כוס פקורינו רומנו. מכסים בשכבה נוספת של פסטה לחתוך כדי להתאים ללא overhang. למעלה עם רוטב 1 כוס. מנה 1/2 של תערובת ריקוטה על הרוטב העליון עם מחצית המוצרלה וכוס מעוגלת 1/4 של פקורינו רומנו. חזור על שכבת פסטה ובשר ואת שכבת תערובת פסטה ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
מוצרלהמוצרלה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
רוטברוטב
פסטהפסטה
בשרבשר
11
מכסים בשכבה סופית של פסטה (ייתכן שלא השתמשתם בכל יריעות הלזניה) לחתוך כדי להתאים את החלק הפנימי של המחבת ללא בלי שיפוע. למעלה עם הרוטב הנותרים פקורינו רומנו. להעלות את הבליטה של פסטה לקפל מעל החלק העליון של הלזניה כדי לצרף את המילוי. נקודה עם חמאה שנותרה ועטיפה רופפת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
אטריות לזניהאטריות לזניה
חמאהחמאה
רוטברוטב
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
12
אופים את הלזניה במשך 25 דקות, לחשוף, ולהמשיך לאפות עד משחימים קלות מאוד מבעבע חם, נוסף 10 עד 15 דקות. כדי לשמור על האטריות העליונות רכות ללא בראונינג, אופים את הלזניה מכוסה בנייר כסף במשך 35 דקות וחשפו במשך 5 עד 10 הדקות האחרונות בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
13
בואו מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.
14
מחממים את שמן הזית בעציץ כבד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
15
מוסיפים את צלעות החזיר ונקניקיות וחומים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
נקניקנקניק
16
מעבירים את צלעות החזיר ונקניקיות לצלחת כדי לפנות מקום לבצל. לזרוק את הבצלים לתוך הסיר עם שום, שומר, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
נקניקנקניק
שומרשומר
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
17
לטגן מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות מגרד את כל חתיכות שנותרו מאחור על ידי חזיר ונקניקיות, עד הבצל רך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
בצלבצל
חזירחזיר
18
שים את צלעות החזיר ונקניקיות בחזרה בסיר עם כל מיצים על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
19
מוסיפים את העגבניות, המים, רסק עגבניות. זרוק בכמה חטיפי גבינה או מסתיים אם יש לך. הם אופציונליים לחלוטין אבל לתת טעם נחמד לרוטב. מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום, ומבשלים במשך 30 דקות. בעדינות טיפה בקציצות, 1 בכל פעם, רועד את הסיר קצת כדי לעודד את כדורי הבשר להתרפק עם חזיר ונקניק כדי לפנות מקום תוספת של כדורי בשר יותר. אחרי כל כדורי הבשר נוספו, להמשיך להתבשל, מכוסה, במשך שעה ארוכה יותר או עד צלעות חזיר הם מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
צלעות חזירצלעות חזיר
כדורי בשרכדורי בשר
עגבנייהעגבנייה
נקניקנקניק
גבינהגבינה
רוטברוטב
מיםמים
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
20
כדי לסיים את הרוטב, להעביר את צלעות החזיר ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
21
להסיר ולהשליך את העצמות, לקצוץ את הבשר, ולהחזיר אותו לרוטב. שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר
22
פסטה ביתית, טרייה היא נהדרת ושווה את המאמץ. שום דבר לא משתווה לאטריות המשי, הקלות והחלקלקות שאתם יכולים לייצר במטבח שלכם. זה מתכון מהיר. הבצק מעורבב במעבד מזון ובמכונת פסטה מגלגל את הבצק. ג ' ורג ' מצליף בזה בקלות, בתוך 5 דקות לכל היותר.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מכונת פסטהמכונת פסטה
23
ישנן וריאציות קלות בהתאם למזג האוויר והלחות בקמח שלך (ייתכן שיהיה עליך ללוש כף נוספת או 2 קמח) אבל אם אתה עוקב אחר פרופורציות אלה תהיה לך פסטה מעולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
24
הביצים האורגניות שאנו קונים בשוק החקלאים שונות בגודלן. הדרך האמינה ביותר כדי לקבל מדידה מדויקת היא עם קנה מידה חלק. שיטת המדידה כוס יעבוד ,מדי (לפצח ביצים לתוך קערת ערבוב קטנה, לטאטא לשלב, לשפוך את הסכום הנדרש לתוך כוס מדידה נוזלית, ולהשליך או לשמור כל עודף לשימוש אחר). בהכנת פסטה, המיומנות מתפתחת באמצעות חזרה. כל אצווה יהיה קל יותר מאשר האחרון ועם קצת ניסיון מדידות מדויקות יהיה פחות חשוב.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
קערת ערבובקערת ערבוב
סולם מטבחסולם מטבח
מקציףמקציף
25
אל תדאגו אם הממדים הסופיים של הפסטה שונים מאלה המפורטים במתכון. הרצועות המגיעות דרך הגלילים של מכונת הפסטה עשויות להיות ארוכות יותר ו/או לא רחבות כמו. הקצוות עשויים גם צרים ולא להיות מרובע לחלוטין. לדוגמה, הקצה שעובר דרך הגלילים הראשון יהיה בצורת u (הם יכולים להיות לחתוך מאוחר יותר כדי לרבע את האטריות, אם אתה רוצה). עיסוק עושה את ההבדל בפיתוח תחושה לתהליך. נסו לגלגל את הבצק רחב ככל האפשר - קצת פחות מרוחב הגלילים,אבל אל תתייאשו אם זה לא יקרה בפעם הראשונה. להתאים את חיתוך הפסטה לרצועות שיש לך-יריעות רחבות פחות של אטריות לזניה, למשל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פסטהפסטה
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
26
שים את הקמח בקערה של מעבד מזון מצויד בלהב הפלדה. עם המנוע פועל לשפוך את הביצים דרך צינור ההזנה. עצור את המכונה ברגע שהתערובת דומה קמח תירס גס. הפעל את המנוע שוב לשפוך את המים החמים דרך צינור ההזנה. דופק מופעל וכבה למשך 10 שניות, עצור את המנוע. הבצק צריך להישאר יחד כאשר לחוץ בין קצות האצבעות. אם לא להוסיף עוד 1/2 עד 1 כפית מים חמים ולהפעיל את המנוע שוב. להתברר על משטח מגניב, חלק-שיש הוא אידיאלי. ללוש במשך 1 עד 2 דקות עד הבצק הוא חלק וגמיש. אם זה דביק, ללוש 1 עד 2 כפות קמח. צורה לתוך כדור לכסות את הבצק לחלוטין עם ניילון לעטוף ולאפשר לנוח בטמפרטורת החדר למשך מינימום של 20 דקות או עד 2 שעות במקרר. אם הבצק בקירור, להסיר אותו מהמקרר על 20 דקות לפני שתמשיך עם המתכון.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ביצהביצה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
27
הגדר את מכונת הפסטה עם הגלילים בפתיחה הרחבה ביותר שלהם.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
28
מחלקים את הבצק ב 1/
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
29
אם הבצק דביק, אבק אותו עם קמח. לשטח את מחצית הבצק עם העקב של היד שלך, ולהאכיל אותו דרך רולים של מכונת פסטה. מקפלים את הבצק לחצי לאורכו ומאכילים אותו דרך הגלילים שוב. חזור על 20 עד 30 פעמים מדי פעם מתקפל widthwise כדי להתאים בין המדריכים. זה kneads ומחליק את הבצק עוד יותר, יצירת פסטה משיי וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
30
עכשיו אתה יכול לגלגל את הפסטה לתוך יריעות דקות על ידי הזנתו דרך כל הגדרה רציפה של מכונת הפסטה עד שיש לך עבר את זה דרך הפתח השני הדק ביותר (אבק עם מספיק קמח בדיוק לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק). תהליך זה נעשה ללא קיפול. אם גיליון הפסטה הופך מסורבל ארוך לחתוך אותו לרוחב 2 חתיכות כדי להפוך אותו לניהול יותר. חזור עם המחצית השנייה של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
31
הניחו את הבצק על דלפק משוריין בקושי או מגבות מטבח נקיות ויבשות. כל חצי בצק יניב 2 רצועות פסטה בערך מדידה 3 מטרים על ידי 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
32
נסה לעשות אטריות לזניה רחב ככל מכונת הפסטה שלך מאפשר (4 עד 5 אינץ'); לחתוך את האורכים בגודל המתאים ביותר למחבת אתה מתכנן להשתמש-בכל מקום בין 8 ל 12 אינץ ' ארוך (יותר אם אתה רוצה, או קצר יותר אם אטריות קטנות יותר קל לך להתמודד. אטריות לזניה ניתן לחתוך תוקנו יחד בהרכבה). זכרו שהפסטה תגדל, או תרחיב, כשהיא תרתח, תגדיל את ממדיה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
מחבתמחבת
33
לאחר שחתכת את האטריות, אתה יכול לבשל אותם מיד או להניח אותם בשכבה אחת מבלי לגעת על משטח מקומח קל או על מגבות מטבח נקיות ויבשות עד מוכן לבשל (קמח מאובק או מגבת מצופה מגשי אפייה לעבוד היטב אם אין לך דלפק) אם אתה לא משתמש בפסטה באותו יום, לאפשר לו להתייבש לחלוטין, ולאחר מכן להעביר מכולות ארוכות, רדודות עם מכסים. אתה יכול לשמור את זה במקום קריר ויבש במשך 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח

מרכיבים

1גדולבקערת ערבוב, לשלב את הבשר, לחם וחלב. מוסיפים את הגבינה, בזיליקום, פטרוזיליה, ביצה ומלח. מערבבים בעדינות אבל ביסודיות. טופס לתוך כדורי בשר קטנים. של מרי היו לא יותר מ 1 1/2 אינץ ' קוטרבקערת ערבוב, לשלב את הבשר, לחם וחלב. מוסיפים את הגבינה, בזיליקום, פטרוזיליה, ביצה ומלח. מערבבים בעדינות אבל ביסודיות. טופס לתוך כדורי בשר קטנים. של מרי היו לא יותר מ 1 1/2 אינץ ' קוטר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמדידהמדידה12 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם1ביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות8ריבס, קצוץ טרי או קפואמקציפים קלות את המלח לתוך הביצים החבולות. הגדר בצדמקציפים קלות את המלח לתוך הביצים החבולות. הגדר בצד0(יכול להיות או להרחיק)פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה קצוץ טרי שטוח עלהפטרוזיליה קצוץ טרי שטוח עלה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(10 אונקיות) קמח לכל מטרה(10 אונקיות) קמח לכל מטרה3smallsעלי בזיליקום טריים, קרועים לחתיכות קטנות, אופציונליעלי בזיליקום טריים, קרועים לחתיכות קטנות, אופציונלי4largesאו 5 עלי בזיליקום טריים גדוליםאו 5 עלי בזיליקום טריים גדולים2(חוֹרֶף)פטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק1כדורמוצרלה טרייה, מנוקזת ופרוסהמוצרלה טרייה, מנוקזת ופרוסה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ריקוטה טריריקוטה טרי2שיני שום שמנמנות, טחון דקשיני שום שמנמנות, טחון דק340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק איטלקי מתוק, חצי אופקיתנקניק איטלקי מתוק, חצי אופקית2jumbosביצים במשקל 4 1/2 אונקיות בשריון שלהם, מכות קלות (מעט מעלביצים במשקל 4 1/2 אונקיות בשריון שלהם, מכות קלות (מעט מעל1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקטרי מגורד פקורינו רומנוטרי מגורד פקורינו רומנו3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקטרי מגורד פקורינו רומנוטרי מגורד פקורינו רומנו8ריבס, קצוץ טרי או קפואחטיפי גבינה מ Parmigiano-רג'יאנו או הקצוות של פקורינו-רומנו, אופציונליחטיפי גבינה מ Parmigiano-רג'יאנו או הקצוות של פקורינו-רומנו, אופציונלי3צלעות חזיר במרכז לחתוך (משקל כולל 1 עד 1/4-פאונד)צלעות חזיר במרכז לחתוך (משקל כולל 1 עד 1/4-פאונד)8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח0(יכול להיות או להרחיק)מלח ים, ועוד למי פסטהמלח ים, ועוד למי פסטה1(יכול להיות או להרחיק)מלח ים משובחמלח ים משובח11 קילו קישואים,מלח ים משובחמלח ים משובח170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(3/4 כוס) רסק עגבניות(3/4 כוס) רסק עגבניות8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות משומר מחיתעגבניות משומר מחית4(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, מחולקתחמאה לא מלוחה, מחולקת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מי ברז חמיםמי ברז חמים1בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן4פרוסותלחם כריך לבן, הקרום הוסר וחתך לקוביות זעירותלחם כריך לבן, הקרום הוסר וחתך לקוביות זעירות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבל פחות מ 2/3 כוס ביצים מוכות קלות נמדדות בנוזלאבל פחות מ 2/3 כוס ביצים מוכות קלות נמדדות בנוזל