הלחם החום של אמא
הלחם החום של אמא יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. לחם זה יש 106 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. גשו לסופר וקנו מים, צימוקים, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון כפית בלתי ניתן לשיפור של 9%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הבייקון של אמא ואפיית ביצה חומה חשיש (+הסיבוב האחרון של תמונות מישיגן), לחם א-עד-ת ' של אמא, ו לחם התירס של אמא.
הוראות
בסיר קטן, להביא מים לרתיחה.
מוסיפים את הצימוקים והחמאה; מסירים מהאש. בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, הביצים, הסודה לשתייה, הווניל והמלח; מערבבים לתערובת צימוקים.
גריז שלוש 16-עוז. פחיות ירקות או פירות. מחלקים את הבלילה בין פחיות ומניחים על תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 35-40 דקות או עד לסיום בדיקת הלחמים.
תן לעמוד 5 דקות לפני הסרת פחיות. במידת הצורך, הסר את תחתית הפחיות ודחף לחמים. מצננים על רשת.