הלחם הלבן של סבתא
הלחם הלבן של סבתא יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון ללחם שלך. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 1920 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. . אם יש לך שמרים, פתיתי תפוחי אדמה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 94% המנה הזאת מעולה. נסו לחם קישואים של סבתא # SundaySupper, סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, ו אפיית לחם: לחם שומשום לבן מהיר ואיטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חלב בסיר גדול על אש נמוכה עד שהוא בועות; מערבבים חמאה או מרגרינה, סוכר ומלח, ואז להתקרר עד פושרת.
מוסיפים מים חמים ותפוחי אדמה ומפזרים בשמרים עד שהוא מתמוסס. לאחר מכן מערבבים 6 כוסות של הקמח ומערבבים הכל יחד.
מוסיפים את 4-5 כוסות הקמח הנותרים ומערבבים.
להפוך את הבצק על משטח משוריין ללוש בשקט עד הבצק הוא אלסטי וחלק. שמן קל קערת ערבוב גדולה; להוסיף בצק ולהפוך את המעיל. מכסים במטלית לחה ולתת עלייה 1 שעה או עד הבצק הוכפל נפח.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז קל שני 9x5 מחבתות כיכר אינץ'.
אגרוף למטה בצק לחלק ל 3 עד 4 חלקים. צורה לתוך כיכרות ולתת לעלות, מכוסה, עד נפח הוא כמעט הוכפל.
אופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 30 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח על הקרקעית.