קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

הלחם המתוק הבסיסי הטוב ביותר

הלחם המתוק הבסיסי הטוב ביותר
הלחם המתוק הבסיסי הטוב ביותר דורש בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 262 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם שמן צמחי, חמאה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מכלמתכונים יש 190 אוהדים. אנשים רבים מאוד אהבו את הלחם הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 42%. נסו לחם מהיר בסיסי (מתוק או מלוח), לחם לבן בסיסי ללא מכונת לחם, ו לחם צימוקים בסיסי או לחם חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן על אש בינונית, שלבו את החלב, הסוכר והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מחממים עד מעט חמים למגע ואז מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השמרים.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
3
תנו לעמוד עד לקבלת קצף, כ -10 דקות.
4
בקערה גדולה מערבבים יחד את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים פנימה את הביצים, השמן ותערובת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
6
מערבבים עד שהבצק מתרחק מדפנות הקערה. הופכים את הבצק למשטח מקומח וממשיכים ללוש עד שהבצק חלק ואלסטי, כ -10 דקות. משמנים קערה גדולה עם 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מניחים את הבצק לקערה והופכים פעם אחת למעיל. לכסות ולתת לעמוד במקום חמים עד כפול בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
השתמש בשמן שנותר כדי לשמן דף עוגיות או תבנית בגודל 9 על 13 אינץ'. עבור לחמניות רגיל, אגרוף את הבצק לחלק ל 12 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
אגרוףאגרוף
גלולגלול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
9
מגלגלים את החלקים לכדורים ומניחים אותם במחבת המשומנת זה לצד זה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
נותנים לבצק לתפוח 20 עד 25 דקות, או עד כמעט כפול. מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
אופים 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהלחמניות מזהיבות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור