קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 55 דק.
מנות10
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הלחמניות הדביקות המפורסמות של מרשה

הלחמניות הדביקות המפורסמות של מרשה
הלחמניות הדביקות המפורסמות של מרשה הן ... חלב חינם ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-55 דקות. לך לחנות ותביא מרגרינה, סוכר חום, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 19%. מתכונים דומים: הלחמניות הדביקות המפורסמות של הקמח, לחמניות קינמון כמעט מפורסמות, ו לחמניות דביקות.

הוראות

1
מפזרים אגוזים בתחתית של מחבת שמנונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
2
הניחו בצק קפוא על האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מפזרים תערובת פודינג יבשה על הבצק, ואז הסוכר החום, ואז הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
יוצקים את המרגרינה המומסת על הכל.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
5
הניחו מגבת נייר לחה על המחבת והניחו אותה בתנור קר במשך הלילה.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בבוקר, להסיר מגבת נייר ומניחים מחבת בתנור קר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
תנור חום ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר מהתנור ולתת לשבת במשך 5 דקות, ואז להעיף החוצה על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®