קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות16
מגזין

הליבוט אלסקה וסלמון גפילטע פיש טריין של אללין גודריץ' (Pareve)

הליבוט אלסקה וסלמון גפילטע פיש טריין של אללין גודריץ' (Pareve)
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך גזר, מים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. מתכונים דומים: Alaskan הליבוט, סלמון Roulade סרטן, סלמון גפילטע פיש, ו טרין דג לבן עם ביצי סלמון ושמיר.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163°. משמנים מחבת 12 כוסות עם המרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את הדגים לחתיכות גדולות, ומניחים בקערה של מעבד מזון. דופק על 20 פעמים, לא פירה, אבל לטחון בסדר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים בקערה של מיקסר חשמלי.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים את השמן במחבת גדולה, ומטגנים את הבצל על חום בינוני-נמוך עד רך ושקוף.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בואו מגניב.
6
לתערובת הדגים, מוסיפים את הבצל, הביצים, 2 כוסות מים קרים, ארוחת מצות, מלח, פלפל לבן, סוכר ומיץ לימון. הכה במערבל החשמלי במהירות בינונית, באמצעות מצורף משוט, במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
מוסיפים את שמיר, ואת grate בגזר; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
שמירשמיר
8
יוצקים את התערובת לתוך מחבת שמנת. להחליק את החלק העליון עם מרית, ולכסות בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
מניחים מחבת גדולה מלאה במים שכמעט רותחים ומגיע לפחות באמצע הדרך את הצדדים של מחבת bundt.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
10
אופים בתנור במשך 1 שעה, או עד שהמרכז מוצק. מגניב במשך 5 דקות, או עד עובש הוא מגניב למגע. תריץ סכין בקצוות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
מניחים צלחת הגשה שטוחה על גבי, ולאחר מכן להתהפך, הפיכת התבנית על הצלחת. אם התבנית לא יוצאת בקלות, לתת את הצלחת לרעוד. אתה צריך להרגיש או לשמוע את זה נותן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
12
מקררים למשך כמה שעות או לילה. פרוסה כפי שהיית טורט, ומשמש כמתאבן.
13
מקשטים עם הפטרוזיליה ושמיר שנותר, ומגישים עם חזרת אדומה.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שמירשמיר
14
לינדה אמסטר, אד, ספר הבישול של פסח בניו יורק טיימס.וויליאם מורו ושות'.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.