הליבוט אלסקה וסלמון גפילטע פיש טריין של אללין גודריץ' (Pareve)
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך גזר, מים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. מתכונים דומים: Alaskan הליבוט, סלמון Roulade סרטן, סלמון גפילטע פיש, ו טרין דג לבן עם ביצי סלמון ושמיר.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 163°. משמנים מחבת 12 כוסות עם המרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את הדגים לחתיכות גדולות, ומניחים בקערה של מעבד מזון. דופק על 20 פעמים, לא פירה, אבל לטחון בסדר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים בקערה של מיקסר חשמלי.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים את השמן במחבת גדולה, ומטגנים את הבצל על חום בינוני-נמוך עד רך ושקוף.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בואו מגניב.
6
לתערובת הדגים, מוסיפים את הבצל, הביצים, 2 כוסות מים קרים, ארוחת מצות, מלח, פלפל לבן, סוכר ומיץ לימון. הכה במערבל החשמלי במהירות בינונית, באמצעות מצורף משוט, במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
מוסיפים את שמיר, ואת grate בגזר; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
שמיר
8
יוצקים את התערובת לתוך מחבת שמנת. להחליק את החלק העליון עם מרית, ולכסות בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
מניחים מחבת גדולה מלאה במים שכמעט רותחים ומגיע לפחות באמצע הדרך את הצדדים של מחבת bundt.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
10
אופים בתנור במשך 1 שעה, או עד שהמרכז מוצק. מגניב במשך 5 דקות, או עד עובש הוא מגניב למגע. תריץ סכין בקצוות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
מניחים צלחת הגשה שטוחה על גבי, ולאחר מכן להתהפך, הפיכת התבנית על הצלחת. אם התבנית לא יוצאת בקלות, לתת את הצלחת לרעוד. אתה צריך להרגיש או לשמוע את זה נותן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
12
מקררים למשך כמה שעות או לילה. פרוסה כפי שהיית טורט, ומשמש כמתאבן.
13
מקשטים עם הפטרוזיליה ושמיר שנותר, ומגישים עם חזרת אדומה.
מרכיבים שתצטרך
חזרת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שמיר
14
לינדה אמסטר, אד, ספר הבישול של פסח בניו יורק טיימס.וויליאם מורו ושות'.
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.