קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הליבוט אפוי בסלסה ירוקה טרייה

הליבוט אפוי בסלסה ירוקה טרייה
המתכון הליבוט אפוי סלסה ירוקה טרי יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא סלמון, צ'ילי poblano, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: הליבוט בגריל עם סלסה עגבנייה טרייה, הליבוט בגריל וסלסה מנגו טרי, ו הליבוט מצונן עם רוטב משמש טרי.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
במחבת גדולה, להמס חמאה על חום גבוה. מערבבים בקמח, להסיר מהחום, ומערבבים כדי ליצור משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לגרד משחת קמח לתוך בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים טומטילו, בצל, צ ' ילי, כוסברה קצוצה, מרק עוף, ו 1/2 כוס שמנת חמוצה. להסתחרר עד מטוהר בצורה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
יוצקים רוטב ירוק בחזרה למחבת; מוסיפים מלח ומיץ ליים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
לשטוף דגים, לטפוח יבש עם מגבות נייר, לחתוך 6 חתיכות שוות, ואת העונה עם מלח. הגדר חתיכות מעט זה מזה ב-8-by 12-in. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
מביאים רוטב ירוק לרתיחה על חום גבוה, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
יוצקים באופן שווה על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
אופים דגים עד זה פתיתים אבל עדיין נראה לח במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
עם מרית רחבה, להעביר דגים לצלחות. רוטב כפית על מנות, למעלה עם כפות קטנות של שמנת חמוצה נותרת, ומפזרים עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
כמה חם הצ ' ילה שלך? כדי להעריך את החום של צ ' ילה, לחתוך את החלק העליון שלה דרך הצלעות והזרעים, שם מרוכזים קפסאיצין תרכובת לייצור חום. גע בפרוסה ללשון שלך. אם אתה רוצה שהאוכל שלך יהיה מתון יותר, לפצל את צ ' ילה לגרד את כל או כמה צלעות וזרעים. אם העור שלך רגיש, ללבוש כפפות מטבח או להחזיק את צ ' ילי עם forkand לא לגעת בעיניים שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.