קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הליבוט אפוי בסלסה ירוקה טרייה

הליבוט אפוי בסלסה ירוקה טרייה
המתכון הליבוט אפוי סלסה ירוקה טרי יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא סלמון, צ'ילי poblano, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: הליבוט בגריל עם סלסה עגבנייה טרייה, הליבוט בגריל וסלסה מנגו טרי, ו הליבוט מצונן עם רוטב משמש טרי.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
במחבת גדולה, להמס חמאה על חום גבוה. מערבבים בקמח, להסיר מהחום, ומערבבים כדי ליצור משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לגרד משחת קמח לתוך בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים טומטילו, בצל, צ ' ילי, כוסברה קצוצה, מרק עוף, ו 1/2 כוס שמנת חמוצה. להסתחרר עד מטוהר בצורה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
יוצקים רוטב ירוק בחזרה למחבת; מוסיפים מלח ומיץ ליים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
לשטוף דגים, לטפוח יבש עם מגבות נייר, לחתוך 6 חתיכות שוות, ואת העונה עם מלח. הגדר חתיכות מעט זה מזה ב-8-by 12-in. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
מביאים רוטב ירוק לרתיחה על חום גבוה, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
יוצקים באופן שווה על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
אופים דגים עד זה פתיתים אבל עדיין נראה לח במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
עם מרית רחבה, להעביר דגים לצלחות. רוטב כפית על מנות, למעלה עם כפות קטנות של שמנת חמוצה נותרת, ומפזרים עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
כמה חם הצ ' ילה שלך? כדי להעריך את החום של צ ' ילה, לחתוך את החלק העליון שלה דרך הצלעות והזרעים, שם מרוכזים קפסאיצין תרכובת לייצור חום. גע בפרוסה ללשון שלך. אם אתה רוצה שהאוכל שלך יהיה מתון יותר, לפצל את צ ' ילה לגרד את כל או כמה צלעות וזרעים. אם העור שלך רגיש, ללבוש כפפות מטבח או להחזיק את צ ' ילי עם forkand לא לגעת בעיניים שלך.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.