הליבוט אפוי עם עגבניות, צלפים, ויניגרט זית הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, קלמטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 24 דקות. נסו הליבוט אפוי עם עגבניות מיובשות וטפנד זיתים, ליבוט קלוי מהיר עם עגבניות וצלפים, ו הליבוט עם עגבניות בגריל ותבלינים זית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקציפים יחד מיץ לימון וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified. מערבבים עגבניות, זיתים, צלפים, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מסדרים את סטייקים דגים בתבנית אפייה קרמיקה או זכוכית רק גדול מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה 1.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
5
יוצקים את הויניגרט על דגים.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מבשלים את הדג באמצע התנור עד שרק מבושל דרך וכבר לא שקוף, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מגישים דגים עם ויניגרט מתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.