הליבוט בגריל ברוטב ירוק
הליבוט בגריל עם רוטב ירוק נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 296 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם שמן צמחי, סלסה, בס ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו הליבוט בגריל ברוטב ירוק, הליבוט בגריל ברוטב ירוק, ו הליבוט בגריל עם עגבניות, זית ירוק ורוטב סלרי (מתכונים דומים).
הוראות
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
מברשת דגים בקלילות עם שמן; מפזרים מלח מתובל.
גריל דגים 4 עד 5 אינץ ' מחום בינוני גבוה על 10 דקות, מפנה פעם אחת, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מערבבים סלסה, אבוקדו וזיתים.
מקשטים עם שמנת חמוצה וכוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.