קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

הליבוט בגריל עם מיונז טרגון-caper

הליבוט בגריל עם מיונז טרגון-caper
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט בגריל עם מיונז טרגון-caper. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 683 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שאלוט, פפריקה, מלח כשר; יותר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו כריכי שרימפס עם טרגון-Caper מיונז, פורל בגריל עם מיונז צלי לימון, ו ליבוט גריל W / ויניגרט קליפה לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
טיפ:אם ביצים גולמיות הן בעיה אתה יכול לעשות את הרוטב עם ביצה מפוסטר או עם מיונז בחנות קנה (להשתמש על 1 כוס ערמת במקום הביצה ושמנים).
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
לטאטא את הביצה, מיץ לימון, מלח, וכמה טחנות של פלפל שחור בקערה עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
בינתיים, בנדיבות מעיל שני הצדדים של thehalibut עם שמן העונה שני הצדדים עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
בואו הליבוט לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות (בעוד הגריל מתחמם). גריל thehalibut סטייקים ישירות על מקור החום (מכוסה על גריל גז, חשוף על גריל פחם), מבלי לגעת, עד שיש להם סימני גריל טובים, 2 עד 4 דקות. הפוך את הסטייקים והגריל עד שהצדדים השני יש סימני גריל טובים והדגים נעשים לטעמך, עוד 2 עד 4 דקות. (בדוק עבור doneness על ידי חיתוך לתוך אחד החלקים העבים יותר.)
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מגישים מיד עם מיונז טרגון-caper. הפוך טיפים קדימה המיונז יכול להיות מורכב עד יום אחד קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1
גודל
2
עם 2 Tbs. מיונז, קלוריות
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1
440, שומן
2
29, קלוריות שומן
1
260, שומן רווי
2
5, חלבון
3
40, שומן חד רווי
4
17, פחמימות
5
400, כולסטרול
6
80, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
2, שומן רב בלתי רווי
2
6, נתרן