הליבוט בגריל עם מיונז טרגון-caper
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט בגריל עם מיונז טרגון-caper. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 683 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שאלוט, פפריקה, מלח כשר; יותר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו כריכי שרימפס עם טרגון-Caper מיונז, פורל בגריל עם מיונז צלי לימון, ו ליבוט גריל W / ויניגרט קליפה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
טיפ:אם ביצים גולמיות הן בעיה אתה יכול לעשות את הרוטב עם ביצה מפוסטר או עם מיונז בחנות קנה (להשתמש על 1 כוס ערמת במקום הביצה ושמנים).
לטאטא את הביצה, מיץ לימון, מלח, וכמה טחנות של פלפל שחור בקערה עד בשילוב טוב.
בינתיים, בנדיבות מעיל שני הצדדים של thehalibut עם שמן העונה שני הצדדים עם מלח.
בואו הליבוט לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות (בעוד הגריל מתחמם). גריל thehalibut סטייקים ישירות על מקור החום (מכוסה על גריל גז, חשוף על גריל פחם), מבלי לגעת, עד שיש להם סימני גריל טובים, 2 עד 4 דקות. הפוך את הסטייקים והגריל עד שהצדדים השני יש סימני גריל טובים והדגים נעשים לטעמך, עוד 2 עד 4 דקות. (בדוק עבור doneness על ידי חיתוך לתוך אחד החלקים העבים יותר.)
מגישים מיד עם מיונז טרגון-caper. הפוך טיפים קדימה המיונז יכול להיות מורכב עד יום אחד קדימה ומקורר, מכוסה.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות