המתכון הליבוט בגריל עם סלסה אפרסק ופלפל יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, פפריקה, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו הליבוט עם סלסה אפרסק פיקנטי, הליבוט בגריל מתובל בצ'ילי עם רוטב תירס צלוי, ו הליבוט בגריל עם שלושה פלפל רליש (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין סלסה, לשלב הראשון 9 מרכיבים; לזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De Ajo
2
בואו לעמוד 30 דקות לפני ההגשה.
3
הכן גריל לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
כדי להכין דגים, לשלב 4 כפיות מיץ, שמן, פפריקה, ו 1 שן שום בתבנית אפייה זכוכית גדולה, רדודה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
נוזל-אונקיות מים טריים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מוסיפים דגים לתערובת מיץ; פונים למעיל. לכסות ולתת לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ממתק תמנון בריט
6
הסר דגים מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריט
7
מפזרים דגים באופן שווה עם 3/8 כפית מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריט
8
מניחים דגים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.