הליבוט בגריל עם פלפל אדום בגריל האריסה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט בגריל עם פלפל אדום גריל הריסאן. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם שמן זית, פילה mahi-mahi, jalapeño צ'ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 83%. נסו הליבוט בגריל עם פלפל אדום בגריל האריסה, הליבוט בגריל עם שלושה פלפל רליש, ו הליבוט בגריל עם סלסה אפרסק ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). חוט חלפיניו ושום שן על שיפוד מתכת.
מברשת jalapeño, שום, דגים, פלפלים אדומים עם שמן; מפזרים מלח ופלפל.
מפזרים דגים עם 1/2 כפית כמון ו 1/2 כפית כוסברה. דגי גריל, פלפלים, jalapeño, ושום עד ירקות רכים וחרוכים ודגים הוא רק מבושל דרך, כ 4 דקות לכל צד לדגים ו 8 דקות לכל צד לירקות. גריל לימון, צד חתוך למטה, עד חרוך, על 3 דקות.
להעביר דגים לצלחת ואוהל עם נייר כדי להתחמם.
מקלפים חלקים חרוכים של העור מפלפלים וחותכים נובעים מחלפיניו, ומעבירים לבלנדר, משליכים קליפה וגבעול.
להוסיף שן שום, נשאר 1/4 כוס שמן, 1 1/2 כפיות כמון, ו 1 1/2 כפיות כוסברה לבלנדר. לעבד עד צורות מחית גס. רוטב העונה בנדיבות לטעום עם מלח ופלפל.
מניחים פילה דגים 1 על כל אחד 4 צלחות. לסחוט לימון בגריל מעל. רוטב כפית על דגים ומגישים.
מנה אחת מכילה את הדברים הבאים: קלוריות (kcal)445.46; % קלוריות משומן
4; שומן (g) 35.81; שומן רווי (g)5.71; כולסטרול (mg)70.25; פחמימות (g) 7.07;סיבים תזונתיים (g)3.03; סוכרים סה " כ (g) 2.51;פחמימות נטו (g)4.04; חלבון (g)23.20
ראה ניתוח נתוני תזונה של מתכון זה "
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.