הליבוט מצופה פתיתי תירס
הליבוט מצופה פתיתי תירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פילה הליבוט, מלח ופלפל טרי, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. . עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוף מטוגן בתנור, עוף מצופה פתית תירס, טוסט צרפתי מצופה פתית תירס עם זיגוג כתום, ו פילה דגים מצופה פתיתי תירס עם איולי צ'ילה-כוסברה.
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
קו צלחת אפייה עם נייר קלף.
מערבבים פתיתי תירס כתוש, שמיר, פלפל קאיין, מלח, ופלפל שחור טחון בקערה רדודה גדולה.
מברשת הליבוט עם מיונז כדי פרווה שווה על כל הצדדים.
בעדינות לחץ על פילה הליבוט מצופה לתוך תערובת קורנפלקס כדי מעיל כל הצדדים; לנער את כל עודף.
העברת פילה הליבוט בפירורי לחם לתבנית האפייה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 10 עד 12 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.