הליבוט עטוף בירוקים
הליבוט עטוף בירוק נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פילה הליבוט, מיץ צדפות בבקבוק, קורנפלור, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית נסו הליבוט עטוף בפילו, הליבוט עטוף בתפוחי אדמה, ו הליבוט עטוף רומיין (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שאלוט ושום. לשפשף 1 כפית תערובת שאלוט על כל פילה; כיסוי וצינה.
מניחים שאריות תערובת שאלוט, מרק, מיץ, לפת ויין בסיר קטן. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מופחת 1 1/4 כוסות (כ 10 דקות). מערבבים חרדל וקורנפלור; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לבשל 1 דקה או עד עבה. תתחמם.
אדים לפת עלים, מכוסה, 30 שניות או עד נבול. יש לשטוף את עלי הלפת במים קרים, ולנקז היטב. להתייבש עם מגבות נייר.
מפזרים פילה עם מלח ופלפל.
מקום 1 פילה במרכז 2 עלי לפת. מקפלים ב 4 צדדים של עלים כדי לכסות פילה, ויוצרים חבילה. חזור על הנוהל עם הפילה הנותרים ועלים. מנות קיטור, צד התפר למטה, מכוסה, 7 דקות או עד הדג נעשה.
רסס רוטב באופן שווה על המנות.
מקשטים עם פרוסות לימון, אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.