מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו יין, אגוזי לוז, הליבוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו עוגת פוטית הליבוט עם פירה תפוחי אדמה, הליבוט עם קרום אגוז ויניגרט תפוחים, ו הליבוט עם עשבי תיבול-שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
קרם 3 כפות חמאה עם חרדל ואגוזי לוז בקערה קטנה. מתבלים את הדגים במלח ופלפל קאיין ומפיצים את תערובת החמאה על כל צד אחד של כל סטייק. להכניס למקרר במשך 1 שעה אם הזמן מאפשר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
אגוזי לוז
חרדל
חמאה
מורחים
קרם
סטייק.
דגים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים התנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מורחים את 1 כפות הנותרים חמאה במחבת אפייה רדודה כי יחזיק את הדגים ללא צפיפות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מורחים
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מניחים את הדגים במחבת, ולאחר מכן העליון אותו עם כמה זרזי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
יוצקים את היין סביב הדגים ומפזרים את הזיתים מסביב, מפשיטים את העלים מ-4 גבעולים של קורנית ומפזרים אותם גם כן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים
טימין
דגים
יין
6
מביאים לרתיחה על התנור, ולאחר מכן מעבירים לתנור ומבשלים 10 עד 12 דקות, ללא הפרעה, עד שהדגים כמעט נעשים; זה צריך להיות מוצק כמעט אטום לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
הפעל את המטגן והנח את הדג כ-3 אינץ ' ממקור החום. לצלות במשך דקה או שתיים, או עד הקרום הוא תוסס וחום בהיר.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.