קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

הליבוט עם אגוז חרדל

הליבוט עם אגוז חרדל
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו יין, אגוזי לוז, הליבוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו עוגת פוטית הליבוט עם פירה תפוחי אדמה, הליבוט עם קרום אגוז ויניגרט תפוחים, ו הליבוט עם עשבי תיבול-שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קרם 3 כפות חמאה עם חרדל ואגוזי לוז בקערה קטנה. מתבלים את הדגים במלח ופלפל קאיין ומפיצים את תערובת החמאה על כל צד אחד של כל סטייק. להכניס למקרר במשך 1 שעה אם הזמן מאפשר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
אגוזי לוזאגוזי לוז
חרדלחרדל
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
קרםקרם
סטייק.סטייק.
דגיםדגים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים התנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מורחים את 1 כפות הנותרים חמאה במחבת אפייה רדודה כי יחזיק את הדגים ללא צפיפות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מניחים את הדגים במחבת, ולאחר מכן העליון אותו עם כמה זרזי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
יוצקים את היין סביב הדגים ומפזרים את הזיתים מסביב, מפשיטים את העלים מ-4 גבעולים של קורנית ומפזרים אותם גם כן.
מרכיבים שתצטרך
זיתיםזיתים
טימיןטימין
דגיםדגים
ייןיין
6
מביאים לרתיחה על התנור, ולאחר מכן מעבירים לתנור ומבשלים 10 עד 12 דקות, ללא הפרעה, עד שהדגים כמעט נעשים; זה צריך להיות מוצק כמעט אטום לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הפעל את המטגן והנח את הדג כ-3 אינץ ' ממקור החום. לצלות במשך דקה או שתיים, או עד הקרום הוא תוסס וחום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
8
לשרת.
9
מאמר var
10
Type_27_data = {};
11
מאמר
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו