הליבוט עם לימון, צלפים וקרוטונים
הליבוט עם לימון, צלפים וקרוטונים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 516 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלוס 2 כפות חמאה, מיץ לימון, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו הליבוט עם עשבי תיבול & צלפים, קריספי להחליק עם כרובית, בייקון, צלפים, קרוטונים, ו סלמון מטוגן במחבת עם גרגיר הנחלים, קרוטונים פולנטה וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני-גבוה, להמיס 4 כפות של החמאה. כאשר הקצף שוכך, מטגנים את קוביות הלחם עד לזהב וקשוח, כ -4 עד 7 דקות.
הסר את קרוטונים מהמחבת עם מרית מחוררת ולהניח בצד על מגבות נייר לניקוז. תמחק את המחבת.
מניחים את הקמח על צלחת ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. לדלות את הליבוט בקמח ולנער עודף.
להחזיר את מחבת ה "סאוט" לחום ולהמיס 4 כפות נוספות של חמאה. כאשר הקצף נרגע להוסיף את הדגים למחבת. לבשל, מפנה פעם אחת, עד הדג כבר לא שקוף במרכז, פתיתים בקלות, והוא חום זהוב משני הצדדים, על 4 עד 7 דקות לכל צד.
להעביר את הדג למגש הגשה ולמחוק את המחבת.
ממיסים את 2 כפות החמאה הנוספות, וכאשר הקצף שוכך מוסיפים את הצלפים והקרוטונים.
לטגן בקצרה, ולאחר מכן להוסיף את מיץ לימון ופטרוזיליה מערבולת לשלב.
יוצקים את הדגים על צלחת ההגשה ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינוט גרי Loveblock. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.