הליבוט עם עדשים ורוטב חרדל
הליבוט עם עדשים ורוטב חרדל הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 505 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, עדשים ירוקות, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: הליבוט בגריל ברוטב שמיר חרדל, שמיר-הליבוט נרפא עם רוטב חרדל, ו הליבוט עם רוטב עגבניות ברביקיו ודבש - חרדל פולנטה.
הוראות
חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 5 עד 6 דקות.
מוסיפים את השום ואת בטטה ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את המרק ועדשים ומבשלים, מכוסה, עד העדשים הם מכרז, 20 עד 25 דקות. העונה עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל. בינתיים, לחמם את כף הנותרים של שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את הדגים עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל. מבשלים עד אטום לאורך, 3 עד 5 דקות לכל צד. בקערה, להקציף יחד חרדל, יין, טרגון.
טפטוף על הדגים ועדשים. טיפ: השליך עם רוטב החרדל, העדשים לעשות צלחת בצד טעים עבור נקניק, חזיר, או כבש.