קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

הליבוט עם צלפים מטוגנים ולימון

הליבוט עם צלפים מטוגנים ולימון
הליבוט עם צלפים מטוגנים ולימון הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 438 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, גרידת לימון, פילה הליבוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: הליבוט עם לימון, צלפים וקרוטונים, דג מטוגן במחבת עם רוטב לימון שמנת וצלפים, ו ביצים ממולאות עם צלפים מטוגנים, לימון ופטרוזיליה.

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא 1 ליטר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיף את הצלפים ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
3
מסננים את הצלפים ומתייבשים עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
במחבת גדולה, מחממים 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את גרידת הלימון ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתחיל חום, כ 40 שניות. עם כפית מחוררת, להעביר את ההתלהבות מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
לדלות את הצלפים בקמח ולנער כל עודף. מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
7
מוסיף את הצלפים ומטגנים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך משחימים, על 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את הצלפים מגבות נייר לניקוז. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיף את 2 כפות הנותרים של שמן זית למחבת וחום עד מנצנץ. מתבלים את ההליבוט במלח ופלפל, מוסיפים אותו למחבת ומבשלים על אש גבוהה עד להשחמה ופריכה בתחתית, כ 4 דקות. הפעל את הפילה ומבשל על חום מתון עד רק לבן לאורך, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מעבירים את הדג לצלחות ואוהל עם נייר כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
מוסיפים את היין למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהוא מופחת בחצי, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את מיץ הלימון ומסירים מהחום. מערבולת בחמאה עד מומס ומתבל את הרוטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
12
לטפטף את הרוטב על הליבוט, העליון עם גרידת לימון מטוגן וצלפים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
הליבוטהליבוט
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1
מגישים את צלפים מטוגנים וגרידת לימון על פיצה, עוף בגריל, בסלטים או בחביתה.
מרכיבים שתצטרך
עוף בגרילעוף בגריל
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו