הליבוט פיקטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט פיקטן. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. אם יש לכם שמן זית, תחליף ביצה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), בקלה פיקטה, ו פיקטה טורקיה.
הוראות
שלב תחליף ביצה וחלב בצלחת רדודה; מערבבים היטב.
שלב פירורי לחם, 1 שן שום טחון, ומלח בצלחת רדודה אחרת.
מטבל פילה בתערובת ביצה, ודלות פילה בתערובת פירורי לחם, לחיצה בחוזקה על המעיל. תרסיס פילה מצופה עם ספריי בישול.
מחממים 1/2 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
להוסיף 2 פילה; לבשל 3 עד 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הסר פילה מהמחבת; לשמור על חום. חזור על ההליך עם הנותרים 1/2 כפית שמן פילה.
נגב מחבת עם מגבות נייר; מניחים מעל חום בינוני. ממיסים חמאה במחבת.
להוסיף 3 שיני שום; לטגן 30 שניות. מערבבים יין, מיץ ומרק; מביאים לרתיחה. מרתיחים 8 דקות או עד נוזל מופחת על ידי שלושה רבעים (בערך 1/2 כוס). מערבבים צלפים ופטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.