קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

הליבוט צרוב במחבת עם ריזוטו אספרגוס לבן ופרה אפונה

הליבוט צרוב במחבת עם ריזוטו אספרגוס לבן ופרה אפונה
הליבוט צרוב במחבת עם ריזוטו אספרגוס לבן ופירה אפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 988 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אם יש לך חמאה, שמן זית, פילה הליבוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: דג לבן צרוב במחבת עם מולים, יורה כרוב, ושמנת, ריזוטו לבן עם פירה Fava, ו מחבת סלמון צרוב עם סלט לימון אספרגוס, הפחתת יין אדום מחית גרגיר הנחלים.

הוראות

1
בקערה גדולה או צלחת אפייה, לטאטא יחד את השמן, רוזמרין, טימין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את הליבוט ומערבבים למעייל אותו במרינדה. מכסים בניילון נצמד ומרינדה, במקרר, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
הליבוטהליבוט
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1
במעבד מזון או בלנדר, מערבבים יחד את האפונה, התרד ומיץ הלימון, עוצרים ומגרדים את הצדדים מדי פעם, וממזגים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
ממלאים קערה גדולה במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בסיר בינוני מעל חום גבוה, להביא מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את האספרגוס ומרתיחים, חשופים, עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
4
מסננים, ואז מיד לצלול את החניתות לתוך מי הקרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
לנקז את האספרגוס שוב יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
6
במחבת סאוט בינונית מעל חום גבוה בינוני, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיף את האספרגוס וזורק אותו בחמאה מומסת. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8
בסיר בינוני מעל חום מתון, לחמם את ציר העוף. שמור את המניה חמה על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
9
בסיר בינוני שני מעל חום מתון, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיף את שאלוט ו סאוט, ערבוב מדי פעם, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
11
מוסיף את האורז ומטופח, תוך ערבוב כל הזמן, עד רק קלוי.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
12
להוסיף 1 כוס של מלאי חם ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד המניה נספגת כמעט, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
13
הוסף יותר מלאי, 1 כוס בכל פעם, המאפשר לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא ערבוב לעתים קרובות, עד האורז הוא רך ואת שמנת התערובת, כ 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
14
מוסיפים את 4 כפות הנותרים של חמאה, גבינת פרמזן, עירית ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר את ההליבוט מן המרינדה לטפוח יבש, ואז לגלגל כל פילה בחתיכה של שומן כיפת לידה. במחבת סאוט גדולה מעל חום מתון, לחמם את שמן הזית. צור את הליבוט מכל הצדדים, ולאחר מכן לסיים בתנור במשך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
הליבוטהליבוט
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מחלקים את הריזוטו בין 4 צלחות. למעלה עם אספרגוס הליבוט, טפטוף עם אפונה טהורה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
הליבוטהליבוט
2
מאת המאסטר
3
שף, 2013 פוקס

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז arborioאורז arborio596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתרד תינוק לבןתרד תינוק לבן11 קילו קישואים,נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה4שומן caulשומן caul4ריבס, קצוץ טרי או קפואשומן Caul הוא קרום weblike של חומר שומני כי encases את האיברים של כמה בעלי חיים, כולל חזירים, כבשים, פרות. כאשר הוא כרוך סביב בשר או דגים, הוא מוסיף טעם, לחות, ושומן, ובעצם נמס לתוך בשר או דגים כפי שהוא מבשל. חלק buשומן Caul הוא קרום weblike של חומר שומני כי encases את האיברים של כמה בעלי חיים, כולל חזירים, כבשים, פרות. כאשר הוא כרוך סביב בשר או דגים, הוא מוסיף טעם, לחות, ושומן, ובעצם נמס לתוך בשר או דגים כפי שהוא מבשל. חלק bu1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עירית טרייה טחוןעירית טרייה טחון2(חוֹרֶף)פטרוזיליה שטוחה וטריה טחוןפטרוזיליה שטוחה וטריה טחון2(חוֹרֶף)רוזמרין טחוןרוזמרין טחון2(חוֹרֶף)טימין טרי טחוןטימין טרי טחון3(חוֹרֶף)שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)fillets hellibut חסר עור וחסר עצמותfillets hellibut חסר עור וחסר עצמות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף או מרק עוף דל נתרןציר עוף או מרק עוף דל נתרן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה לבנהאפונה לבנה1( חצילים)שאלוט, טחוןשאלוט, טחון6(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1חבורהאספרגוס לבן, קלופיםאספרגוס לבן, קלופים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה