הליבוט צרוב במחבת עם ריזוטו אספרגוס לבן ופרה אפונה
הליבוט צרוב במחבת עם ריזוטו אספרגוס לבן ופירה אפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 988 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אם יש לך חמאה, שמן זית, פילה הליבוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: דג לבן צרוב במחבת עם מולים, יורה כרוב, ושמנת, ריזוטו לבן עם פירה Fava, ו מחבת סלמון צרוב עם סלט לימון אספרגוס, הפחתת יין אדום מחית גרגיר הנחלים.
הוראות
1
בקערה גדולה או צלחת אפייה, לטאטא יחד את השמן, רוזמרין, טימין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את הליבוט ומערבבים למעייל אותו במרינדה. מכסים בניילון נצמד ומרינדה, במקרר, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
הליבוט
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
1
במעבד מזון או בלנדר, מערבבים יחד את האפונה, התרד ומיץ הלימון, עוצרים ומגרדים את הצדדים מדי פעם, וממזגים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
ממלאים קערה גדולה במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בסיר בינוני מעל חום גבוה, להביא מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את האספרגוס ומרתיחים, חשופים, עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
4
מסננים, ואז מיד לצלול את החניתות לתוך מי הקרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
לנקז את האספרגוס שוב יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
6
במחבת סאוט בינונית מעל חום גבוה בינוני, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיף את האספרגוס וזורק אותו בחמאה מומסת. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8
בסיר בינוני מעל חום מתון, לחמם את ציר העוף. שמור את המניה חמה על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
9
בסיר בינוני שני מעל חום מתון, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיף את שאלוט ו סאוט, ערבוב מדי פעם, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
11
מוסיף את האורז ומטופח, תוך ערבוב כל הזמן, עד רק קלוי.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
12
להוסיף 1 כוס של מלאי חם ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד המניה נספגת כמעט, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
13
הוסף יותר מלאי, 1 כוס בכל פעם, המאפשר לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא ערבוב לעתים קרובות, עד האורז הוא רך ואת שמנת התערובת, כ 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
14
מוסיפים את 4 כפות הנותרים של חמאה, גבינת פרמזן, עירית ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר את ההליבוט מן המרינדה לטפוח יבש, ואז לגלגל כל פילה בחתיכה של שומן כיפת לידה. במחבת סאוט גדולה מעל חום מתון, לחמם את שמן הזית. צור את הליבוט מכל הצדדים, ולאחר מכן לסיים בתנור במשך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תלת עצות, גזוז
הליבוט
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מחלקים את הריזוטו בין 4 צלחות. למעלה עם אספרגוס הליבוט, טפטוף עם אפונה טהורה.
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.